prepoznavanje glasu uporabo MATLAB?

Zdravo fantje ... pls razloži mi, kako MATLAB deluje ... Dobim zmesti glede tega .. kaj povedati želim graditi glasovnim upravljanjem invalidskem vozičku .. MATLAB je nameščen v desno PC? potem pa, kako bi uporabil, da je prepoznavanje glasu v kolo stola brez računalnika? Mislim, kako narediti, da samostojno, brez uporabe osebnega računalnika projekt, tako kot tisto, kar mikrokrmilnik počne? [COLOR = "Silver"] [size = 1] ---------- Post added at 00:27 --- ------- Prejšnja objava je ob 00:26 ---------- [/size] [/color] pls delež do mene tudi kodo ... tnx romelemperado@gmail.com
lahko vaš računalnik postane mikroprocesor sam. Čeprav lahko bi bilo samostojne uporabljate prenosni računalnik, ki accomodates svojo programsko opremo (MATLAB) preveč. Če ste v stiski vsakega namestnika kot preizkusite difgital signalnih procesorjev ....

vaš računalnik lahko postane mikroprocesor sam. Čeprav lahko bi bilo samostojne uporabljate prenosni računalnik, ki accomodates svojo programsko opremo (MATLAB) preveč. Če ste v stiski katerega koli nadomestnega kot preizkusite difgital signalnih procesorjev ....
Mislim, ASR motor kot Sfinga HTK ali CMU, ki je nameščen na DSP z jedrom Linux je lahko koristna.

Najboljša in učinkovita metoda je MFCC sledi nevronskih mrež. [COLOR = "Silver"] [size = 1] ---------- Post added at 20:54 ---------- Prejšnja objava je ob 20:44 ---------- [/size] [/COLOR] sem videl veliko spraševali za kodo za priznanje zvočnik. Če potrebujete pomoč glede kodiranja del pošljete zasebno sporočilo, da me.

Ali lahko vidim nekaj svojih kode v Matlab za prepoznavanje govora s pomočjo nevronskih mrež! Jaz bom zelo hvaležna za to! roma_34@mail.ru [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 21 minutah: [/color] [/size] Prosimo :)
Ja gospod plz mail me preveč koda za prepoznavanje glasu moj mail id [EMAIL = "pgdutta1990@yahoo.com~~V"] pgdutta1990@yahoo.com [/email]

Prosimo, da zdaj delam z enim projektom, ki potrebuje prepoznavanje glasu in nevronske mreže ... Prosim, pošljite mi kodo in bo lepo, če lahko ponudite nekaj dobrih študijskega gradiva .... bumubutai521@gmail.com .. Hvala zelo veliko

gospod rabim mfcc kodiranje za prepoznavanje govora za nadzor DC motor .. tako da rabim Matlab kodiranja za nadzor motorja .. pls mi kodiranje na moj mail id nirmalkumar941@gmail.com .. hvala u vnaprej :) [COLOR = "Silver"] [size = 1] ---------- Post added at 16:40 ---------- Prejšnja objava je pri 16: 39 ---------- [/size] [/COLOR]
[size = 1] ---------- Post added at 20:54 ---------- Prejšnja objava je ob 20:44 ---------- [/size] [/ COLOR ] Videl sem veliko spraševali za kodo za priznanje zvočnik. Če potrebujete pomoč glede kodiranja del pošljete zasebno sporočilo, da me.
gospod rabim mfcc kodiranje za prepoznavanje govora za nadzor DC motor .. tako da rabim Matlab kodiranja za nadzor motorja .. pls mi kodiranje na moj mail id .. hvala u vnaprej :)

ali kdo ga je treba še vedno? Imam kodo Matlab za odgovor glasu recognition.Do v tej niti, da bom vedel.
hi jaz sem delo v ločenosti glasu iz datoteke pesem wav v Matlabu .. za to rabim najprej prepoznati tiste točke v celotni pesmi, ki vsebuje človeški glas. če u še to kodo MATLAB za prepoznavo glasu potem mi prosim pišite na engr.munaza_razzaq @ yahoo.com .. hvala .. Munaza

Tudi moja projekt, ki temelji na glas nadzorovanih robotom. Najboljše orodje je SAPI in tudi si se potrudil s HM2007 čip. Običajno je mat laboratorij za obdelavo slik. Če nekdo prispevkov mat lab koda bi jaz super hvala celoti.

Zdravo prosim email mi vzorec vaje za to Matlab, kot da sem zelo nov v Matlabu .. in v zelo potrebna za to vrsto tutorski Hvala vnaprej ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back