prepoznavanje glasu uporabo MATLAB?

navzkrižno de Lena sem hotel sodelovati prepoznavanje glasu v Matlab ali VB. net za upravljanje glasovnim upravljanjem kolesa stol hladno u pomoč mi o tem .. moj id je anita_591_ggn@yahoo.co.in

rabim kodo za prepoznavanje govora .. Preživanje u pošljete .. to je moj id:? anu_pons@yahoo.co.in

hi rabim kodo za convolutions, FFT, jelka filter (LP / HP), IIR filter. Jaz sem z uporabo ccs3.3 tms320c5x/6x. rabim kodo zelo urgentlu. kdo mi lahko pomaga. thankx Ram

Oprosti, sem že težave z arhivu naraščanja ... se moremo dobro vodeno ... vekanje ga pošljete mi xvr_z [at] yahoo [dot] com zahvaljujoč pred ... gigih

prosimo, pošljite mi kdo kodo za Matlab govoru mestno convertion z Hmm ali katero koli tehniko, ki se uporabljajo. [/code]

jaz sem študent računalništva .. začel delati na projektu ZNAČKO glasu z Javo, vendar ni mogel dokončati .. tako da rabim kodo v Matlabu .. bi lahko pomagali ny1 o tem ga dobili kodo .. in kako jo uporabljati

im delo o priznanju zvočnik .. Kako se lahko prijavim Evklidska razdalja formulo na LPC koeficientov, ki je shranjena na matriko? upanje za odgovore! tnx ..

[Color = darkred] [/color] Hi navzkrižno de Lena, sem nujno potrebujejo MATLAB kodo za oddajo glasu projekta recognition.My zadnji datum je po 14 days.Plzzzzzzzzzzz ga pošljete na moj mail, ki je dev.sikan @ gmail. com . Jaz se še vedno zelo hvaležen za vas.

[Quote = navzkrižno de Lena] ali kdo ga je treba še vedno? Imam kodo Matlab za odgovor glasu recognition.Do v tej niti, da bom vedo. [/quote] Ja, hočem. Ga lahko pošljete z mano? moj e-poštni naslov je edwardchoowl@hotmail.com~~HEAD=NNS Hvala.

Hi all, Jaz sem novi v tej temi in v Matlabu, da bom res hvaležna, če lahko vsakdo pomoč mi. Ne vem kako začeti. Dobim EMG signalov za nekaj besed, in moram priznati besedo z ustreznim signalom. Jaz sem hvaležen za kakršnokoli pomoč v zvezi s pisanjem algoritem ali katero koli kodo, ki bi lahko vzamem. Lahko mi pošljete vaše KOMENTARJI na milenakg05 [at] yahoo.com Hvala Lep pozdrav Milena

Hej navzkrižno de Lena, lahko u pls naprej projektno kodo za glasovni sistem, ki temelji varnosti v Matlabu na moj id ... vids_nair2000@yahoo.com tudi mi delajo na istem področju, in ki potrebujejo pomoč hudi ... pls do odgovora Hvala vids

[Quote = navzkrižno de Lena] ali kdo ga je treba še vedno? Imam kodo Matlab za odgovor glasu recognition.Do v tej niti, da bom vedel. [/quote] moj id je karthikvc@yahoo.com.can u mail me koda [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 2 minutah: [/color] [/size] [quote = navzkrižno de Lena] ali kdo ga je treba še vedno? Imam kodo Matlab za odgovor glasu recognition.Do v tej niti, da bom vedel. [/quote] moj id je karthikvc@yahoo.com.can u mail mi prosim koda

Moram te kode. navzkrižno de Lena u lahko pošljete mi tisti? moj e mail je lordsoth_tr (at) hotmail.com hvala

Zdravo, se opravičujem, če sem tako nesramni, vendar sem tudi to je treba kode za prepoznavanje glasu. Moja naloga je le za 3 različnih besed. Torej, ko rečem, eden od njih bi moral program opredeliti in pisati ga. Bi lahko nekdo bil tako prijazen in pošiljanje, se obrnite na moj mail - ofliuh4eto@yahoo.com~~HEAD=NNS Hvala :)

hi rabim kodo za prepoznavanje govora .. Preživanje u pošljete .. to je moj id:? waseem.rajpoot.88 @ gmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back