prepoznavanje glasu uporabo MATLAB?

Hi, rabim kodo, kot tudi, prosimo, pošljite mi. liangp (at) interdev.ca. bi bil zelo vesel!

imam projekt ločenem različne signale glasu, ki temeljijo na uporabi MATLAB Hvala vnaprej

[Quote = navzkrižno de Lena] ali kdo ga je treba še vedno? Imam kodo Matlab za odgovor glasu recognition.Do v tej niti, da bom vedel. [/quote] bom tako hvaležna, če mi kodo, to je točno tisto, kar hočem, pravzaprav sem ga našel v Google, vendar obstaja nekaj napak in najbolj datoteke v Matlab je zaščiten datoteko, da bom lahko \ t spremeniti ali brati, kaj je v njem .... moj mail je jobridor (at) yahoo.com in hvala vnaprej

[Quote = navzkrižno de Lena] ali kdo ga je treba še vedno? Imam kodo Matlab za odgovor glasu recognition.Do v tej niti, da bom vedel. [/quote] ja, če u so lahko u poslati?

[Quote = navzkrižno de Lena] Žal mi je za zamudo, bi lahko dobili le šest več. M datotek ustreznih. Datotek p, jaz sem jih veže tukaj, vas prosimo, da se odzove na to, kako to deluje, so mi rekli, da ima nizke, da srednje točnosti. [/quote] se je pojavila napaka, ko hočem za izvršbo Naredite nekaj ONE povej mi, zakaj? IN KAJ SO SE STORITI?

lahko kdorkoli mi šifer prepoznavanje glasu uporabo MATLAB ... maricar ... njegova nujna

dragi navzkrižno de Lena, rabim popolno kodo za moj projekt, prepoznavanje glasu. Upajmo, da se lahko u pošljete na moj e-pošte (fikrulhakimothman@yahoo.com). Res ga je treba

hej u guys lahko preverite v pudn.com u lahko dobite kodo za prepoznavanje govora

jaz tudi početje govora obdelave mfcc in hmm .. ob probleme v Viterbi algoritem? kdo skrb za pomoč

ali kdo ga je treba še vedno? Imam kodo Matlab za odgovor glasu recognition.Do v tej niti, da bom vedel.
hi prosim rabim to prgram nujno in m-datoteke ne p-datoteke si in kako začeti z njim

Ali lahko vidim nekaj svojih kode v Matlab za prepoznavanje govora s pomočjo nevronskih mrež! Jaz bom zelo hvaležna za to! roma_34@mail.ru [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 21 minutah: [/color] [/size] Prosimo :)
lahko prosimo, pošljite mi kodo tukaj je moj e-naslov: en_sadatwins@yahoo.com~~V

Živjo, delam EKG uvrstitev ob uporabi nevronske mreže, je lahko tvoj glas recognigation uporabo nevronske mreže je koristno za mene. Prosim, pošljite na moj naslov yew319464@hotmail.com . In bom gratedful z vašo pomočjo! Hvala veliko!

HI vsi delamo našo končno leto projekta. Cilj projekta je izvajanje simulira GSM v Matlabu s tem, da v živo glas GMSK in GSM Simulator, ki GMSK modulacija tehnika se uporablja za pogovor z Mic, nato uporabi za šifriranje tehniko posledično tok bit. Modulacija / demodulacijo signala GMSK zahteva toliko pozornosti k ohranjanju na nečist obliki vala tako kot modulacija signala. Prosimo, da nam pomagajo pri šifriranje, kjer bo bolje narediti in ki bo algoritem suite najboljše. Trudimo se, to [PRILOŽITE Recueil 53799 [/ PRILOŽITE] [PRILOŽITE Recueil 53799 [/ PRILOŽITE] Bloki so v priponki nam pomaga.

vsakdo, ki se zanima za prepoznavanje glasu uporabo MATLAB, pošljite mi e-pošto in bom poslal vse kode in pomembne stvari, ki sem jih našla skozi moje raziskave. Kar se mene tiče nisem še končal moj projekt, saj moj zdravnik spremenilo predmet projekta

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back