prepoznavanje glasu uporabo MATLAB?

K

khanna

Guest
je mogoče ločiti različne glasovne signale, ki temeljijo na kakovosti (Barva glasu) z uporabo MATLAB Hvala vnaprej

U lahko uporabite sppech proessing S / m, je basially demodulacijo z uporabo različnih stopenj vzorčenja.

Ne razumem točno, kaj hočeš. bi opišite več. Kaj hočeš, da priznajo? besede? soglasnik, samoglasniki? neprekinjeno govor? ali pa samo glas, kot so zvok vrat, ali zvok za razbijanje okna? Za vsako od zgoraj navedenih situacij, je rešitev z uporabo MATLAB. Primer: želimo odkriti, zlom okno zvok (detektor tat) lahko nato valčna zbirka orodij Matlab je bilo zelo uporabljajo. Poleg tega sem se boste morda želeli uporabiti nevronsko omrežje zbirko orodij Matlab za vizualizacijo je, da razvijejo nekaj preprostih mreže za priznavanje posebne zvoke. Želite uporabiti Hmm, za priznanje besedo ali uvrstitve samoglasnikov soglasnik? nato pa boste našli en dober knjižnica Hmm, povezanih z uporabo Matlab fucntions za enostavno iskanje v Googlu. Ne spomnim se imena sedaj, vendar sem prepričan, da je na voljo. Zdaj, navedite vašo prijavo natančno. hvala.

mogoče, sem videl to vrsto projekta z uporabo Matlab in tudi C + +

Bodite bolj natančni, ki opisuje vašo težavo. Prepoznavanje glasu in glas ločitev zelo različne težave. V zadnjem primeru lahko uporabite ICA (Independent Component Analysis) pristop. Obstaja brezplačno MATLAB temelji zbirka orodij imenuje FastICA. Najdete ga v google. S to tehniko boste potrebovali toliko signalov kot virov (najmanj). Še tehnike so BSS (slepo ločevanje na izvoru) in BSD (slepa vir deconvolution), ki je necesary, ko so zabeležili glasove v sobi z veliko odmevnega. Vso srečo.

ali ima kdo nekaj kode o tem tupic? i potrebovali preveč

kako uporabljati Matlab prepoznati glas? im delaš programske opreme prepozna glas v realnem času .. Ni želite uporabiti Matlab vendar .. im dont znanje kako to začeti .. Slišal sem, da mi ne moremo uporaba obdelavo govora, da priznajo glas .. kdo mi lahko vodilo,, plz ..

ali kdo ga je treba še vedno? Imam kodo Matlab za odgovor glasu recognition.Do v tej niti, da bom vedel.

Ta uporablja GUI vmesnikov, citat to datoteko in jo kopirajte mapo vorobo in ga nato prilepite v vašem trenutnem imeniku v vrsti Matlab.Also in SpkrRcg v vašem ukaz okno, nato pa se bo to odprtje GUI iz čemer vsi koraki so sami expainatory. PS: - Lecture. 1.I nimajo vsi m datoteke so v formatu p, jaz bi rekonstruirali nekaj m datoteke, ki ustrezajo datotek p na podlagi razpoložljivih datotek m, pustite sporočilo, če jih potrebujete . 2.Also nekateri drugi. P datoteke so prisotni, ki niso neposredno povezane s to posebno uporabo, kot so "modimfcc.p". Lahko jih zavržete ali pa jih uporabite, če želite napredovati uporabe. 3.Also pogled na zvočnik-D.doc, bi bilo pojasniti nekaj stvari.

Pozdravljeni križ de Lena, lahko uou prosimo, pošljite mi vse datoteke v Matlab glede tega. Iščem to. pozdrav

Žal mi je za zamudo, bi lahko dobili le šest več. M datotek ustreznih. Datotek p, jaz sem jih veže tukaj, vas prosimo, da se odzove na to, kako to deluje, so mi rekli, da ima nizko do srednjo točnostjo.

Zdravo križ de Lena, je mogoče ločiti izrazila dele govora od molk dele .. in na kakšen način z uporabo MATLAB ... im malo zmedeni thankz

rabim nekaj projektov v zvezi z njo [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 6 minutah: [/color] [/size] Moja zadnja projekt Voice ukaz nadzor sistema na drsno door.where i potrebujejo za razvoj Program za nekatere posebne besede, ki delajo kot code.For to rabim MAT prepoznavanje glasu LAB funkcije bar.What jaz ne have.please pomagaj mi

[Quote = navzkrižno de Lena] ali kdo ga je treba še vedno? Imam kodo Matlab za odgovor glasu recognition.Do v tej niti, da bom vedel. [/quote] ja rabim kodo za prepoznavo glasu .. lahko plz spodbuda mi .. ma ID je adi06411 @ gmail.com

jaz bi rad vedel, kako je mogoče nevronske mreže uporablja prepoznavanje govora .. smo morali ustvariti sistem za prepoznavanje govora, ki je neodvisno od govorca in tisti, ki uporablja nevronske mreže. ty toliko. =)

navzkrižno de Lena .... lahko imam e-pošte? Želim ur kodo C za prepoznavanje glasu uporabo MATLAB. Trenutno sem ustvaril eno .. vendar ne do popolnosti. Moti me pošilja tvoja primerjava? derek_ckw@hotmail.com Hvala kup

Ali lahko vidim nekaj svojih kode v Matlab za prepoznavanje govora s pomočjo nevronskih mrež! Jaz bom zelo hvaležna za to! roma_34@mail.ru [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 21 minutah: [/color] [/size] [quote = navzkrižno de Lena] ali kdo ga je treba še vedno? Imam kodo Matlab za odgovor glasu recognition.Do v tej niti, da bom vedel. [/quote] prosim :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back