Fixing Setup & Hold Kršitve

C

carrot

Guest
Hi, Kako popraviti Timing Kršitve (Setup & Hold čas Kršitve)? Kaj so vse stvari, ki jih je treba paziti, medtem ko je pritrjevanje?

Hi, Setup čas pritrjevanje: 1) zmanjšanje kombinacijska logična zamude z zmanjševanjem števila nespremenjeni 2) razdelitev kombinacijska logična 3) Implimenting Cevenje 4) Uporaba dvojne syncronizer uporabo flipflops Hold čas določitvi: 1) se lahko določi z dodajanjem zamude na vhodnih vrat 2) o prilagoditvi takt Običajno imajo čas, ne hvala nadzor uporabniškega

hi, če u našli kršitve po traku ven potem u najdejo delo okoli rešitev z igranjem z delovno temp

Hi Raju, lahko u prosim treba izdelati .... o delovno temp.

Med začetnim iteracij, samo vzpostavljajo kršitve so določene ker imajo kršitve določi šele po dejanski fizični prostor in pot informacij je na voljo. Vzpostavitev in imajo kršitve se medsebojno izključujeta. ustanovljen kršitve se lahko določi z zmanjšanjem combo zamudo. Zadrži kršitev časa so določene s povečanjem combo zamude ali da ga vstavite odbojniki, tako da ne povzroča setup kršitve. Povečuje ali zmanjšuje zamude s upsizing ali zmanjšuje število celic ripples pri načrtovanju in celotno načrtovanje je treba upoštevati za izvajanje STA znova. Na zdravje:)

[Quote = satyakumar] Hold čas pritrjevanje: 2) prilagoditvi takt Običajno imajo čas ni v nadzor uporabniškega [/quote] Hold čas je neodvisen od takt, zaradi česar je možnost oblikovanja morilec. Ni važno, koliko si počasi ura boste morda še vedno imajo kršitve. So enostavno določi z vnosom odbojnike ali downsizing celice (vendar pazite, da ne ustvarjajo setup kršitev). Tudi dobra ideja, da dodate nekaj dodatnega kapitala imajo.

Hi, S prilagajanjem takt u se lahko razlikujejo stopnja setup okno, in po eni lahko vstavite zamude so blažilniki, da se določi imajo kršitve. Z dodajanjem zamude, da se določi imajo čas, ne reši problem, setup in držite časa so medsebojno odvisni. Ni določi za vioaltion imajo v RTL ne pa dodajanje zamude.

hi korenček imeti in vzpostaviti kršitev se med seboj izključujejo in vilations se lahko prilagodi s combi zamude in te zamude bo več, če u poveča delovno temp in bo manj, če u decrese temp .. samo to je moj thoguht mi prosim o tem, ali svoje mogoče v realnem času ali ne, in mi povej, če je kakšna težava z igranjem temp

Toda v realnem času obratovanja, ne moremo popraviti temp. delovna temp je indepedent

ko popraviti setup / imajo: prosim analizo, ali je kršitev, ki jih povzročajo ura nagiba, če je odgovor da, da se prilagodi.

Zdravo, lahko Setup kršitev se določi s vstaviti registre, v najslabšem poti. Holdup kršitve se lahko določi z buffer vstaviti. Hvala.

whhen nastavitev časa do časa krši svoje načrtovanje dela z manjšo frekvenco, vendar, ko imate čas, krši svoje delo design doesnt na all.thats zakaj imajo čas določitvi je ključnega pomena. Lahko določi čas, čas nastavitve z nekaterimi dalay z dodajanjem register ali lahko prilagodite Verilog kodiranja. če so še zanke nadomesti z izjavami primera.

[Quote = atuo] holdup kršitve se lahko določi z buffer vstaviti. . Hvala [/quote] eno Zna identificirati tiste celice bodisi: * vstavi z ukazom insert_buffer, ali varnostno * auto vstavljanja z DC med optimizacije? Morda obstaja poseben atribut na teh celic?

V enem od mojih projektih sem dobil čas za kršitve istem registru ob različnih časih. Zanimalo me je, če čeprav čas kršitve so v različnih trenutkih, ki določa en bi moralo odpraviti druge kršitve ob različnem času tudi ne?

V eni od mojih projektih sem dobil čas kršitev za isti register ob različnih časih. Zanimalo me je, če čeprav čas kršitve so v različnih trenutkih, ki določa en bi moralo odpraviti druge kršitve ob različnem času tudi pravico?
Hi Korenček, po proizvodnji čipov, če ste dobili imajo kršitve. potem ne bo delovalo. Ampak še vedno, če želite, da bi bilo delo, pojdite v laboratorij, povečanje laboratorijskih temp odvisno od vaše imajo kršitve časa, saj imajo kršitve je obratno sorazmerna, lahko bi to delo.

Hi, Za Setup in Hold Kršitve, vas prosimo, chck naslednji blog: [url = http://vlsi-expert.blogspot.com/2011/04/static-timing-analysis-sta-basic-part3b.html] VLSI Koncepti: Static Timing Analysis (STA) osnovne - Part3b - "Setup in Hold Time" [/url]

Zdravo, lahko kdo razloži negativne vrednosti v Setup in Hold Pregledi?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back