C
carrot
Guest
Hi, Kako popraviti Timing Kršitve (Setup & Hold čas Kršitve)? Kaj so vse stvari, ki jih je treba paziti, medtem ko je pritrjevanje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo, lahko Setup kršitev se določi s vstaviti registre, v najslabšem poti. Holdup kršitve se lahko določi z buffer vstaviti. Hvala.
Hi Korenček, po proizvodnji čipov, če ste dobili imajo kršitve. potem ne bo delovalo. Ampak še vedno, če želite, da bi bilo delo, pojdite v laboratorij, povečanje laboratorijskih temp odvisno od vaše imajo kršitve časa, saj imajo kršitve je obratno sorazmerna, lahko bi to delo.V eni od mojih projektih sem dobil čas kršitev za isti register ob različnih časih. Zanimalo me je, če čeprav čas kršitve so v različnih trenutkih, ki določa en bi moralo odpraviti druge kršitve ob različnem času tudi pravico?
Obiščite @ http://www.edaboard.com/thread7046.html # post868615 ?Zdravo, lahko kdo razloži negativne vrednosti v Setup in Hold Kontrole