Fixing Setup & Hold Kršitve

hi korenje ima in vzpostaviti kršitev se med seboj izključujejo in vilations se lahko prilagodi s combi zamude in te zamude bo več, če u poveča delovno temp in bo manj, če u decrese temp .. samo to je moj thoguht me prosim o tem, ali morebitno v realnem času ali ne, in mi povej, če je kakšna težava z igranjem temp
Kako se lahko poigrate z temp. po prisluškovanje ven? svoj ne v vaši nadzorni ... lahko prosim pojasni svoje ans? Med STA bomo lahko temp. na obravnavo, ampak kako potem trak ven? ..

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post doda ob 11:24 ---------- Previous post je bil ob 11:21 ----------</span></span>
Hi Korenček, po proizvodnji čipov, če ste dobili imajo kršitve. potem ne bo delovalo. Ampak še vedno, če želite, da bi bilo delo, pojdite v laboratorij, povečanje laboratorijskih temp odvisno od vaše imajo kršitve časa, saj imajo kršitve je obratno sorazmerna, lahko bi to delo.
jaz dont mislim, čipi so narejeni za delo v labs samo obeh .... tako da bi rekel, izpustiti temp. in se igrajo z temp. popraviti morebitne kršitve .... najbolje je, da povečanje / zmanjšanje notranja vodila zamude ali za uvedbo skew na uro pot ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back