J
jeevan.life
Guest
Kako se lahko poigrate z temp. po prisluškovanje ven? svoj ne v vaši nadzorni ... lahko prosim pojasni svoje ans? Med STA bomo lahko temp. na obravnavo, ampak kako potem trak ven? ..hi korenje ima in vzpostaviti kršitev se med seboj izključujejo in vilations se lahko prilagodi s combi zamude in te zamude bo več, če u poveča delovno temp in bo manj, če u decrese temp .. samo to je moj thoguht me prosim o tem, ali morebitno v realnem času ali ne, in mi povej, če je kakšna težava z igranjem temp
<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post doda ob 11:24 ---------- Previous post je bil ob 11:21 ----------</span></span>
jaz dont mislim, čipi so narejeni za delo v labs samo obeh .... tako da bi rekel, izpustiti temp. in se igrajo z temp. popraviti morebitne kršitve .... najbolje je, da povečanje / zmanjšanje notranja vodila zamude ali za uvedbo skew na uro pot ...Hi Korenček, po proizvodnji čipov, če ste dobili imajo kršitve. potem ne bo delovalo. Ampak še vedno, če želite, da bi bilo delo, pojdite v laboratorij, povečanje laboratorijskih temp odvisno od vaše imajo kršitve časa, saj imajo kršitve je obratno sorazmerna, lahko bi to delo.