G
gild
Guest
Tukaj je delovni link: h ** p: / / www.atmel.ru/Software/files/isp_c_v5.pdf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No dvig telesa, ne serijski upori zahteva kot na moj poskus rezultat. J2: - AT89S52 RESET (pin 6 od J2 glave) - RST (pin 9 od MCU) Mosi (pin 5 iz J2 glave) - P1.5 (pin 6 od MCU) MISO (pin 4 od J2) - P1.6 ( pin 7, MCU) SCK (pin 3, J2) - P1.7 (pin 8 od MCU) Vdd, GND, ni treba posebej razlagati. ISP programer jemlje moč iz glavne plošče. Verjamem, reset signal je poskrbljeno s programsko opremo. Johniz tega kroga, samo priključite izhod iz JP2 do at89s52? storiti proti potrebe po dodajanju vse pasivne sestavne dele (kot so upori in kondenzatorji) med JP2 in microC? Ali v potrebo po izvajanju pull-up upor na reset pin? (Vendar reset za at89s je omogočiti visoko) Kdaj v potrebo po invertnega reset? med programiranjem AVR ali AT9s?
sem bil z uporabo točno 74hc244, in je delal. JohnAli lahko i nadomestiti 74lvc244 za 74hc244? raje dip paket, enostaven za spajkanje ...... je to mogoče?
maja uporabo preprost RC RST vezje kot je priložen. Smo, da za dokazano deska za razvoj 89S52. Za popolno shematskimi, se obrnite na priloženem pdf dokumentu. To vezje je RESET zelo pogosti. Preizkusil sem to plošča z DIY programer, kot je navedeno v www.amwaw.edu.pl/ ~ adybkows / Elka / ispprog.html , ter kombinacija deluje v redu. RESET navaja, se lahko obrne ON / OFF preko RESET na programsko opremo. John Leungpo prenosu programa, ne v morali postaviti pull-down upor na reset pin, kot je aktivna visoka? ali pa samo dal en gumb povezana z reset pin in Vdd?
Hi @ vsi, ki sem jih zgradili vezje, preveč. Ampak na žalost stran je dol in ne morem prenesti ISP programer programske opreme: cry: Lahko nekdo spodbuda mi software (mislim, da približno 163 KB)?!? Prosimo, mail, da matthias5@t-online.de Hvala!Hi Hynix: DI zgradili vezje in je delal zelo dobro. Mimo ΩΩΩΩ: P ΩΩΩΩ