89s52 program uporablja serijska vrata

Tukaj je delovni link: h ** p: / / www.atmel.ru/Software/files/isp_c_v5.pdf

Spoštovani, To APPNOTE je samo za serijo AT89S Od ATMEL: doc3310: AT89ISP Programmer Cable Srečno!

[Quote = wakaka] www.amwaw.edu.pl/ ~ adybkows / Elka / ispprog.html za ta programer, lahko programska oprema deluje na winxp? Za at89s51, 52,53, kar naj bi xtal treba predložiti? 4Mhz? 12MhZ? 20 MHz? plz odgovor, tankx [/quote] Spoštovani, deluje v WinXP. Izberete lahko kateri koli Crystal Frequency.Program je polje, ki ga lahko vnesete kristal frekvence. Good Luck!

icic, hvala za odgovor .... [Size = 2] [color = # 999999] Added po 10 minutah: lahko [/color] [/size] er ..... drugo zahtevo, kdo show me adapter vezje za AT89s51, 52, 53 z uporabo tega programer? www.amwaw.edu.pl/ ~ adybkows / Elka / ispprog.html theres nekaj, kar nisem tat prepričan, mimo .... [Size = 2] [color = # 999999] Added po 1 uri 23 minutah: [/color] [/size]
 img] iz tega kroga, samo priključite izhod iz JP2 do at89s52

iz tega kroga, samo priključite izhod iz JP2 do at89s52? storiti proti potrebe po dodajanju vse pasivne sestavne dele (kot so upori in kondenzatorji) med JP2 in microC? Ali v potrebo po izvajanju pull-up upor na reset pin? (Vendar reset za at89s je omogočiti visoko) Kdaj v potrebo po invertnega reset? med programiranjem AVR ali AT9s?
No dvig telesa, ne serijski upori zahteva kot na moj poskus rezultat. J2: - AT89S52 RESET (pin 6 od J2 glave) - RST (pin 9 od MCU) Mosi (pin 5 iz J2 glave) - P1.5 (pin 6 od MCU) MISO (pin 4 od J2) - P1.6 ( pin 7, MCU) SCK (pin 3, J2) - P1.7 (pin 8 od MCU) Vdd, GND, ni treba posebej razlagati. ISP programer jemlje moč iz glavne plošče. Verjamem, reset signal je poskrbljeno s programsko opremo. John

oh ja, thankx spet ..... bo poskusil, ko sem dobil 74lvc244, kva je na voljo ali ne ... [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 ur in 55 minut: [/color] [/size] Ali lahko i nadomestiti 74lvc244 za 74hc244? raje dip paket, enostaven za spajkanje ...... je to mogoče?

Ali lahko i nadomestiti 74lvc244 za 74hc244? raje dip paket, enostaven za spajkanje ...... je to mogoče?
sem bil z uporabo točno 74hc244, in je delal. John

oh ja, potem sem lahko preklopite na 74hc244 namesto površinsko montažo .... mimo človek

Po prenosu programa, ne v morali postaviti pull-down upor na reset pin, kot je aktivna visoka? ali pa samo dal en gumb povezana z reset pin in Vdd?

po prenosu programa, ne v morali postaviti pull-down upor na reset pin, kot je aktivna visoka? ali pa samo dal en gumb povezana z reset pin in Vdd?
maja uporabo preprost RC RST vezje kot je priložen. Smo, da za dokazano deska za razvoj 89S52. Za popolno shematskimi, se obrnite na priloženem pdf dokumentu. To vezje je RESET zelo pogosti. Preizkusil sem to plošča z DIY programer, kot je navedeno v www.amwaw.edu.pl/ ~ adybkows / Elka / ispprog.html , ter kombinacija deluje v redu. RESET navaja, se lahko obrne ON / OFF preko RESET na programsko opremo. John Leung

Programer programske opreme, se zdi, ne moremo zaznati AT89s51 ...... lahko kdorkoli pomoč mi odpravljanje napak na vozilu? wats max dolžina za dl kabel? moram konfigurirati ničesar? plz pomoč, thankx

Hi Hynix: DI zgradili vezje in je delal zelo dobro. Mimo ΩΩΩΩ: P ΩΩΩΩ
Hi @ vsi, ki sem jih zgradili vezje, preveč. Ampak na žalost stran je dol in ne morem prenesti ISP programer programske opreme: cry: Lahko nekdo spodbuda mi software (mislim, da približno 163 KB)?!? Prosimo, mail, da matthias5@t-online.de Hvala!

Glejte vezje na http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=112989&highlight=at89s8253 . To je delal eno! Vendar sem se potrudil, da vezje z originalno programsko opremo Atmel ISP, program Adam Dybkowski stranke (potreba po meri pinout def), in kitajski downloader ISP programske opreme (potreba po meri pinout def), na 4 računalnike (3x WinXP, 1x Win2000). Nekateri računalniki delujejo brez težav za vse tri programske opreme, nekaj osebnih računalnikov samo sodelovala s kitajskimi downloader ISP nekako. Spremeni vzporedna vrata mode v BIOS na način Standard ali EPP na problem, in poskusite različne programski paket ponavadi reši problem. John

lahko kdorkoli izročiti mi shematskimi za AT89s51 je programer z 74HC244

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back