M
movie_freak
Guest
Živjo, delam to
Code:
DDRE & = ~ (1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
DDRE & = ~ (1
sem pozabil, da kažejo na sliki, je 10k med vnosa upravljavca in na zemlji I upam lm324 lahko služi tudi kot op-amp, potrebne za to vlogo, in histerezna se doda v procesu reševanja vprašanja za odstranitevAmpak morate najprej poskusite uporabiti RL na vhodu regulatorja Micro-zemlja (npr. 1 K).
Jaz tudi nisem dobil, kar je nenormalno pri uporabi upravljavca na 5V DC in primerjalni primerjati 12V signal? Ali lahko to pojasni? Hvala, Suryaranljivost Ampak, moram videti nenormalno na vašem shematskimi, vaš MC s 5 V DC, ampak vaš primerjavo z 12V DC, mislim, da je vpliv na sistem.
sem pozabil, da kažejo na sliki, je 10k med vhodnim upravljavca in na zemlji upam lm324 lahko služi tudi kot op-amp, potrebne za to vlogo, in histerezna se doda v procesu reševanja vprašanja za odstranitevAmpak morate najprej poskusite uporabiti RL na vhodu regulatorja Micro-zemlja (npr. 1 K).
Jaz tudi nisem dobil, kar je nenormalno pri uporabi upravljavca na 5V DC in primerjalni primerjati 12V signal? Ali lahko to pojasni? Hvala, Surya [/quote] če u uporabo LM324, ko to op-am (kot primerjalno) proizvodnja je visoka, bo to ustvarilo + VCC proizvodnje, tako da če uporabljate 12 VDC v vašem primerjavo, ko se ustvarjajo visoke izhodne bo dati + 12V za vnos Microcontroller, mislim, da bo škoda mikrokrmilniška logike. Če uporabljate u LM 339 uporabljati odprti kolektor izhod, ko visoko stanje. Torej, mislim, da bo bolje, in u lahko uporabite Resisstor silo do 5 V. Ali ste poskušali drugo shemo?, Mislim, da morate poskusiti to shemo (na prilogo) zadeva-imam-ranljivost Ampak, moram videti nenormalno na vašem shematskimi, vaš MC pomočjo 5 V DC, vendar jih vaš primerjalno z 12V DC, mislim, da je vpliv na sistem.