Zunanji prekinitev v AVR

uporaba nizkoprepustni filer in Schmitt sprožitveno Nandhu

Hvala Nandhu, sem scmitt sprožilec z lm324, vendar didnot rešiti svoj problem? Nisem uporabljal low pass filter, čeprav. Pravzaprav, im ni dobra v tem .. , Da hočem, da vas vprašati, če moram dodati low pass filter po scmitt sprožiti ali pred njim? Problem je še vedno isti: zunanje prekinitve izvede tudi, če se dotaknemo pin ali za priklop žice, je tako ranljiv, da če smo povezavo žico in se pusti odprto in se premakniti naše roke v bližini žice prekinitev izvaja .. :: .. (Proizvodnja scmitt sproži je zdaj 2,9 V ali 0V, vendar še vedno ostaja vprašanje) in hočem, da za stabilizacijo? Najlepša hvala, Surya

Hai Can u post shematično mora biti problem z vašo strojno opremo mislim, Če je možno prosim post luknjo kodo, bo to pomagalo mi je, da poudari točno problem enostavno meni Nandhu

Nad shematsko je primerjalno s histerezo, mislim u mora uporabljati OP-amp, ki izrecno uporabljajo kot primerjalno, kot LM393. Ampak morate najprej poskusite uporabiti RL na vhodu regulatorja Micro-zemlja (npr. 1 K). Ampak, moram videti nenormalno na vašem shematskimi, vaš MC s 5 V DC, vendar jih vaš primerjavo z 12V DC, mislim, da je vpliv na sistem. Glede-Imam-

Ampak morate najprej poskusite uporabiti RL na vhodu regulatorja Micro-zemlja (npr. 1 K).
sem pozabil, da kažejo na sliki, je 10k med vnosa upravljavca in na zemlji I upam lm324 lahko služi tudi kot op-amp, potrebne za to vlogo, in histerezna se doda v procesu reševanja vprašanja za odstranitev
ranljivost Ampak, moram videti nenormalno na vašem shematskimi, vaš MC s 5 V DC, ampak vaš primerjavo z 12V DC, mislim, da je vpliv na sistem.
Jaz tudi nisem dobil, kar je nenormalno pri uporabi upravljavca na 5V DC in primerjalni primerjati 12V signal? Ali lahko to pojasni? Hvala, Surya

[Quote = movie_freak]
Ampak morate najprej poskusite uporabiti RL na vhodu regulatorja Micro-zemlja (npr. 1 K).
sem pozabil, da kažejo na sliki, je 10k med vhodnim upravljavca in na zemlji upam lm324 lahko služi tudi kot op-amp, potrebne za to vlogo, in histerezna se doda v procesu reševanja vprašanja za odstranitev
ranljivost Ampak, moram videti nenormalno na vašem shematskimi, vaš MC pomočjo 5 V DC, vendar jih vaš primerjalno z 12V DC, mislim, da je vpliv na sistem.
Jaz tudi nisem dobil, kar je nenormalno pri uporabi upravljavca na 5V DC in primerjalni primerjati 12V signal? Ali lahko to pojasni? Hvala, Surya [/quote] če u uporabo LM324, ko to op-am (kot primerjalno) proizvodnja je visoka, bo to ustvarilo + VCC proizvodnje, tako da če uporabljate 12 VDC v vašem primerjavo, ko se ustvarjajo visoke izhodne bo dati + 12V za vnos Microcontroller, mislim, da bo škoda mikrokrmilniška logike. Če uporabljate u LM 339 uporabljati odprti kolektor izhod, ko visoko stanje. Torej, mislim, da bo bolje, in u lahko uporabite Resisstor silo do 5 V. Ali ste poskušali drugo shemo?, Mislim, da morate poskusiti to shemo (na prilogo) zadeva-imam-

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back