F
fengzujian
Guest
hi prijatelj! Je kdo, ki se farmilar s reflectarray, ali naredil nekaj koristno delo, preden lahko, daj mi nekaj pomoči o tem, da je simulacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ja, z iste rezultate kot HFSSHi abdoeng,Ali ste poskušali simulirati fazi razmisleka za eno celico enota s poševnimi val incident v CST? Hvala
Hi abdoeng, Ali pomeni opredelitev two Floquet vrata ob istem času, ena vrata na vrhu in eno pristanišče na dnu osnovne celice? Če imam ground plane, tako da koliko Floquet vrata moram dati? HvalaFloquet način zahtevajo periodično strukturo, zato smo uporabo osnovne celice v x in y in automaic pristanišča so lahko v top in dol po celici, razen če ni E dirigent letalo na tleh
hi hvala za vašo pozornost moje delo je o DRA reflectarray in posebej zaslonke skupaj, ampak jaz ne simulirajo to dobro i ne simulirajo zaslonke skupaj obliž, preveč (posebej fig 3.20.table 3,1 v knjigi Encinar reflectarray) pls pomoč meehi, kakšne reflectarray celic u želeli? DRA, Mikrotrakasta, zaslonke skupaj, variabilni slot v tleh, zavrteti elementi, bližina skupaj, zložene, nanostrukture krožno polarizirane, ali linearno polarizirano pls biti omejena na cerian One, kot bi lahko pomagali pri
hi hvala, ampak zdaj, ne morem simulirati, dobro moje delo je zaslonka skupaj DRA, mi lahko pomaga ? Res, jaz ne morem simulirati zaslonko skupaj obliž, in jaz ne razumem, da je problem.DRA reflectarray je precej izziv, čeprav imaš dober rezultat simulacije, še posebej, če ste prišli na izdelavo DRA reflectarray, v praksi pa je zelo težko, da položaj vseh DRA bloke natančno všeč, kar ste zasnovani simulacijo in izdelani DRA reflectarray vedno na koncu z Draš položaj dobili premaknilo z 0.5mm-1mm ali zavrti za 1 stopinjo-2 meri odvisna od tega, kako dobro vaše znanje. Ker je bilo uporabljeno veliko elementov, bodo vse te majhne napake sešteti in dati veliko različnih v poskusu rezultate.