reflectarray simulacijo

F

fengzujian

Guest
hi prijatelj! Je kdo, ki se farmilar s reflectarray, ali naredil nekaj koristno delo, preden lahko, daj mi nekaj pomoči o tem, da je simulacija.

možno v CST. Imam simulirajo 24cm * 24cm eno plast reflectarray z rogovi za krmo, v pasu X. traja 3 ure, da simulira.

[Quote = fengzujian] hi prijatelja! Je kdo, ki se farmilar s reflectarray, ali naredil nekaj koristno delo, preden lahko, daj mi nekaj pomoči o tem, da je simulacija. [/quote] hi, kakšne reflectarray celic u želeli? DRA, Mikrotrakasta, zaslonke skupaj, variabilni slot v tleh, zavrteti elementi, bližina skupaj, zložene, nanostrukture krožno polarizirane, ali linearno polarizirano pls biti omejena na cerian One, kot bi lahko pomagali pri

Jaz sem tudi delo z reflectarrays .. Imam uporabljajo HFSS in IE3D za simulacijo nizi izdelana iz kovinskih obližev in reže ..

hi aamir064 kot u vedo reflectarray je glavna pomanjkljivost, da je omejen bandwidth nekateri dokumenti govorijo o izboljšanju pomanjkljivosti, ki vse ideje bo dober prijatelj tukaj za razpravo bi lahko, pls upload vseh simuliranih datoteko pod IE3d ki bi lahko pomagali, kaj r korake modeliranje v IE3D (vrata, stene), tako na področju

tudi v IE3D sem uporabil vzbujanja letalo val in ne robni pogoji .. Imam narisane sevanja vzorec E in H ravnini. Za zdaj imam simulirane 16x16 celice neenotne patch odražajo array@12.5 GHz. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 minuti: [/color] [/size] Kakšne so tehnične zahteve s katerim delate?

hi aamira064 hvala za odgovor ur bi rad vprašal, če bi IE3d dobiti parcelo v fazi celice, kot HFSS, CST?, da je moje vprašanje, sem lahko uporabite feeder rog s paleto v ie3d? i uporabo cSt pri mojem simulacijo, uporabite celotno konstrukcijo do 31 * 31 celic i uporabiti vse v mojem oblikovanju DRA (z dielektrično resonator anteno) glede abdulhady

I dont mislim, da lahko uporabimo rog krme v IE3D, saj deluje za ravninski strukture ... vendar pa me tudi zanima me simulacije reflectarrays z vzbujanja rog .. Če nekdo ima izkušnje in vzorec projekt .. prosim delež.

[Quote = aamir064] I dont mislim, da lahko uporabimo rog krme v IE3D, saj deluje za ravninski strukture ... vendar pa me tudi zanima me simulacije reflectarrays z vzbujanja rog .. Če nekdo ima izkušnje in vzorec projekt .. prosim delnico. [/quote] hi, glavno vprašanje je, kako u zaslužiti parcelo fazi številka v primerjavi celic razsežnosti v IE3D, da je moje vprašanje? v CST, HFSS je tako preprosto, da je pridobivanje

Hi abdoeng, :) Ali ste poskušali simulirati fazi razmisleka za eno celico enota s poševnimi val incident v CST? Thanks

Hi abdoeng, :) Ali ste poskušali simulirati fazi razmisleka za eno celico enota s poševnimi val incident v CST? Hvala
ja, z iste rezultate kot HFSS

Torej, kako simulirati fazi razmisleka za poševno val incident v CST? Imam simulirajo refleksijo fazi za normalno val incident v CST z valovodu pristanišče na vrhu in pravilno mejni pogoj, i so poskušali najti način, da zavrtite valovodu pristanišče zaradi posnemati poševno incident val, vendar ne bo uspelo. Thanks a lot.

Floquet način zahtevajo periodično strukturo, zato smo uporabo osnovne celice v x in y in automaic pristanišča so lahko v top in dol po celici, razen če ni E dirigent letalo na tleh

Hvala za delitev metodo. Jaz sem samo začetnik o načinu Floquet, še vedno zabrisane. Poglej kot rabim več časa, da spoznajo način Floquet. Kakorkoli res cenim. :)

Floquet način zahtevajo periodično strukturo, zato smo uporabo osnovne celice v x in y in automaic pristanišča so lahko v top in dol po celici, razen če ni E dirigent letalo na tleh
Hi abdoeng, Ali pomeni opredelitev two Floquet vrata ob istem času, ena vrata na vrhu in eno pristanišče na dnu osnovne celice? Če imam ground plane, tako da koliko Floquet vrata moram dati? Hvala

hi, kakšne reflectarray celic u želeli? DRA, Mikrotrakasta, zaslonke skupaj, variabilni slot v tleh, zavrteti elementi, bližina skupaj, zložene, nanostrukture krožno polarizirane, ali linearno polarizirano pls biti omejena na cerian One, kot bi lahko pomagali pri
hi hvala za vašo pozornost moje delo je o DRA reflectarray in posebej zaslonke skupaj, ampak jaz ne simulirajo to dobro i ne simulirajo zaslonke skupaj obliž, preveč (posebej fig 3.20.table 3,1 v knjigi Encinar reflectarray) pls pomoč mee

DRA reflectarray je precej izziv, čeprav imaš dober rezultat simulacije, še posebej, če ste prišli na izdelavo DRA reflectarray, v praksi pa je zelo težko, da položaj vseh DRA bloke natančno všeč, kar ste namenjeni v simulaciji in izdelani reflectarray DRA vedno na koncu up se s stališčem Draš premaknilo z 0.5mm-1mm ali zavrti za 1 stopinjo-2 meri odvisna od tega, kako dobro vaše znanje. Ker je bilo uporabljeno veliko elementov, bodo vse te majhne napake sešteti in dati veliko različnih v poskusu rezultate.

DRA reflectarray je precej izziv, čeprav imaš dober rezultat simulacije, še posebej, če ste prišli na izdelavo DRA reflectarray, v praksi pa je zelo težko, da položaj vseh DRA bloke natančno všeč, kar ste zasnovani simulacijo in izdelani DRA reflectarray vedno na koncu z Draš položaj dobili premaknilo z 0.5mm-1mm ali zavrti za 1 stopinjo-2 meri odvisna od tega, kako dobro vaše znanje. Ker je bilo uporabljeno veliko elementov, bodo vse te majhne napake sešteti in dati veliko različnih v poskusu rezultate.
hi hvala, ampak zdaj, ne morem simulirati, dobro moje delo je zaslonka skupaj DRA, mi lahko pomaga ? Res, jaz ne morem simulirati zaslonko skupaj obliž, in jaz ne razumem, da je problem.

hi pa kdo khow o bandwidth reflectarray? zakaj faza krivulje v pasovne širine, mora biti vzporedna? plz pomoč mi!

definiramo 1 dB pasovne širine na sliki pridobili drugič, uspešnost reflectarray popolnoma odvisna od krivulje sliki tako več linearnost vodijo k bolj široko pasovne širine

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back