Prosimo, da onemogočite možnost za normalno uporabnike, da dajo niti v zaprtem stanju

S

std_match

Guest
Drugi uporabniki lahko imajo dragocene informacije za vas tudi po originalni plakat meni, da je rešen problem.

Napačna obrazložitev. Če začnem temo na problem, ki sem jih, v trenutku, ko je rešen problem, je trenutek, da zaklenete temo. Če menite, da je v tej temi ni napisala dovolj, začetek novega. Izdelava teme predolgo je slaba stvar. Iskanje je najboljši način za iskanje informacij, ki jih potrebujete (če info obstaja).

Ponavadi ravno nasprotno stvar zgodi, veliko uporabnikov pustite odprte teme in potem uporabniki "znova odpreti" da niti po 4 ali 5 let neaktivnosti, da pošljejo svoje vprašanje, ki bi lahko bil podoben prvotnemu vprašanju. Moram dodati, da sem videl nekaj primerov, v katerih je bil zaprt nit z nekaj narobe rešitev, v tem primeru si lahko PM originalni plakat. Alex

Ampak PM na originalni plakat še vedno zapusti napačna rešitev na forum. Strinjam se s STD-tekmo. Keith

Ko PM originalni plakat je mogoče ponovno odpreti nit dokler se ne najde pravilno rešitev, vendar je do OP tako da mislim obstajajo primeri, da bo ostala zaprta nit z napačno rešitev tudi po OP obvesti o napačnih rešitev. Alex

Mislim, da bo primerov, ki bodo ostala zaprta nit z napačno rešitev tudi po OP obvesti o napačnih rešitev.
Da, da jo je treba sprejeti, če close-my-nit funkcijo obstaja. Ne verjamem, da je to velik problem. Spomnim se nekaj primerov, ko sem sodeloval v razpravi in ugotovila, niti zaprt prehitrih in npr z napačno rešitev, da se je z veseljem sprejela izvirni plakat. Po drugi strani pa nihče ne more popraviti vse napačne ali zavajajoče rešitve, objavljene na edaboard. Osebno, jaz ne mislim, da je to primerno, da zaprete nit, razen če ima zelo posebno temo in se je izčrpno odgovoril. To je tudi OK, da zaprete nit, ki je bila večinoma temelji na napačnih predpostavkah. V drugih primerih, sem se nagibajo k pustite možnost, da ga opravljajo v nadaljnjih objav. Kot smo že omenili, obstaja veliko primerov, kjer prišleki dodajate komentarje ali nepovezani slikanici prejšnjih prispevkov. Toda to slabo navado, ni dovolj resaon zapreti vse teme.

Tudi jaz ne strinjam z zaključkom teme, samo zato, ker je OP je odgovor so hoteli. Velikokrat nekdo drug lahko pridejo skupaj in najti temo, ki jih zanima še ne smejo imeti vse informacije, ki jih potrebujejo tako preprosto sprašuje dodatno vprašanje, ali bi še lahko izboljšajo komentar nit. Tudi veliko krat, ko nekdo pride na krovu in zastavi vprašanje dobijo rekel, da "to iskanje prvi", da bi našli obstoječo nit na to temo. Ampak, če je zaklenjen, da je nit potem na koncu kar novo anyway. Vsekakor so [rešili] tag, ne pa jo zaprete. Samo mods bi morali imeti možnost, da zaprete teme IMO.

FVM so Moderatorji dovoljeno, da ponovno odpre zaprte teme? Če je odgovor pritrdilen, bi lahko morda vmesno rešitev se jim svetuje o napačna rešitev. + + +

Da, lahko moderatorji odpreti zaprta nit, sem tudi videl moderator objaviti sporočilo v zaprtem nit ne da bi ga ponovno. Alex

Da, lahko moderatorji post na zaprti niti. Prav tako lahko pridružijo, po delih in jih premikate. Jaz včasih pripisujejo "izgubil" odgovore in odklepanje "rešiti" niti. Kot je bilo zapisano, če vidiš nit ki ga je treba odkleniti, se obrnite na enega od moderatorjev. Keith

Končano. Sedaj lahko uporabnik označite temo, kot rešiti, vendar je še vedno sproščen. Hvala za vaše mnenje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back