S
std_match
Guest
Drugi uporabniki lahko imajo dragocene informacije za vas tudi po originalni plakat meni, da je rešen problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ponavadi ravno nasprotno stvar zgodi, veliko uporabnikov pustite odprte teme in potem uporabniki "znova odpreti" da niti po 4 ali 5 let neaktivnosti, da pošljejo svoje vprašanje, ki bi lahko bil podoben prvotnemu vprašanju. Moram dodati, da sem videl nekaj primerov, v katerih je bil zaprt nit z nekaj narobe rešitev, v tem primeru si lahko PM originalni plakat. Alex
Da, da jo je treba sprejeti, če close-my-nit funkcijo obstaja. Ne verjamem, da je to velik problem. Spomnim se nekaj primerov, ko sem sodeloval v razpravi in ugotovila, niti zaprt prehitrih in npr z napačno rešitev, da se je z veseljem sprejela izvirni plakat. Po drugi strani pa nihče ne more popraviti vse napačne ali zavajajoče rešitve, objavljene na edaboard. Osebno, jaz ne mislim, da je to primerno, da zaprete nit, razen če ima zelo posebno temo in se je izčrpno odgovoril. To je tudi OK, da zaprete nit, ki je bila večinoma temelji na napačnih predpostavkah. V drugih primerih, sem se nagibajo k pustite možnost, da ga opravljajo v nadaljnjih objav. Kot smo že omenili, obstaja veliko primerov, kjer prišleki dodajate komentarje ali nepovezani slikanici prejšnjih prispevkov. Toda to slabo navado, ni dovolj resaon zapreti vse teme.Mislim, da bo primerov, ki bodo ostala zaprta nit z napačno rešitev tudi po OP obvesti o napačnih rešitev.