Osnovno vprašanje o capacitotrs v Spectro

Če načrtujete IC, mislim, da ne bo težko dobiti obrnjeno kontrolni signal. Če je potrebno, uporabite levelshift kjer je to primerno.
Ampak lutke tranzistor je treba hraniti z obrnjenim signala za nadzor, nato pa kako lahko ustvari obrnjeno signal, ker je bootstrap stikalo pod nadzorom neke zapletene circuitary .....

@ Leo_o2: napetost med G in S je kontrolni signal za glavno stikalo, nimam nobene ideje, kako obrniti it.Even če uporabim nekaj obrnete vezje potem bo prišlo do zamude med signalov, ki poslabšanjem območij še bolj ..

Ta zamuda je bila majhna. To bo pomagalo zmanjšati zastoje. Veliko vezja za vzorčenje to.

Hi all, sem priložiti svoj DAC snapshot.Currently sem ga simulira s samo eno kondenzator, moram ga razširja 8 več capcitors.If uporabljam isti vzorec in držite vezja, da vozi vse moje kondenzatorje, da ne more slediti Vhod signal.Can uporabljam ločiti S / H za vsak kondenzator (ne bo težav z vzorčenjem čas zamik)? Parasitics na zgornji plošči kondenzatorja je izjemno izvedbo napetosti na tem terminalu, če uporabim višjo kapacitivnost potem moj krog je vedno zelo veliko slow.This je moj vzorec in držite vezje http://images.elektroda.net/ 96_1297770660.png

Zdi se, da se mi, da brez uporabe rezerv ali analognih Opamps lahko doseže 500MHz vzorčenja rate.The Edini problem je, da moram uporabiti ločenem S & H vezje (skupaj 27) za vsako capacitor.Will bilo nobenih težav zaradi skew in trzljaje v Vzorčenje signala? Sem ne štejejo posledice neusklajenosti in PVT.What je dodatno circuitary (kot Pojasni razmikom referenčni napetosti ali sklic) moram uporabiti? To je DAC testbench vala

neusklajenost je lahko morilec, če u uporabo ločenem S / H in tudi več prostora. dodatno vezje, kot Pojasni razmikom bo potrebno za proizvodnjo vseh ur skupnih volatges način in reference tok.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back