Namestite. Katrana gz Uporaba v Linux

K

kandy2015

Guest
Hi guys, Jaz sem nov v linux in sem z linux mint 9. Sem centriranje namestiti Yahoo Messenger in Adobe Flash in pridejo kot. Tar gz. Kako dobim to pravico? Hvala vnaprej.

FLV Player je brezplačna flash Media Player za Windows. FLV player lahko predvaja in nalagate datoteke neposredno iz spleta ali napravo za shranjevanje. S svojo enostavno in lahki design, si lahko ogledate vse vaše video posnetke brez motečih dejavnikov v bug in glitch okolju brez.

Razpakirajte tar.gz datoteko in si za besedilno datoteko z imenom, kot so namestitev ali setup. Večina programi zagotavljajo besedilna datoteka z navodili za vgradnjo. In morda vaš Linux Mint ima paket za Flash Player. Poiščite paket, kot flashplugin-nonfree

Videl sem Adobe Flash v Linux kot eno datoteko knjižnice (. Tako). Kaj je treba storiti je, da ekstrakt ". Tar.gz" datoteke z "file.tar.gz tar-xvzf" in mesto datoteke knjižnica trenutek v brskalnikih (Mozilla / Firefox), plug-in mapi knjižnice. To je bilo dovolj, da se bliskavica delo z Mozilla različice.

sem videl Adobe Flash v Linux kot eno datoteko knjižnice (tako.). Kaj je treba storiti je, da ekstrakt ". Tar.gz" datoteke z "file.tar.gz tar-xvzf" in mesto datoteke knjižnica trenutek v brskalnikih (Mozilla / Firefox), plug-in mapi knjižnice. To je bilo dovolj, da se bliskavica delo z Mozilla različicami.
Delovni! = Pravilen. Moral bi le namestiti stvari na ta način, če vaše distribucije paket manager nima paketa. Pravilen način, da to storite v Mint bi bilo, kar bo zagotovilo vašega cache apt so do datuma, tako da boste dobili najnovejšo različico.
Code:
 apt-cache posodobite
Potem:
Code:
 apt-get namestite flashplugin-nonfree

Hi guys, Jaz sem nov v linux in sem z linux mint 9. Sem centriranje namestiti Yahoo Messenger in Adobe Flash in pridejo kot. Tar gz. Kako dobim to pravico? Hvala vnaprej.
Ne, ne moreš namestiti yahoo Messager na linux, če želite namestiti morate uporabiti vina .... Ampak mislim, da jih lahko uporabite Pidgin za klepet si lahko namestite Adobe Flash. bi morali najti nekaj, kar softwares formatov file.deb. file.tar.gz.. : Želite namestiti morate uncompress. Zdaj, ki ga uporabljate linux mete 9, ki je zelo preprosta, ni treba, da z uporabo ukaza tudi druge metode: tar xzf targe-C file.tar.gz do uncpmpress .. zdaj si lahko namestite Uživaj!!

Če ne želite uporabljati orodje v ukazni vrstici lahko greš za mc (Midnight Commander). To vam bo pomagalo, da se prepreči orodja v ukazni vrstici.

Lahko bi, ampak bi vsak, ki ne mara uporabo v ukazni vrstici pojdite nazaj na Windows ali kak drug OS namenjen za bedaka.

Oglejte si forume na linux distros, kot so Ubuntu, Fedora ... U najdete tudi vprašanja, pa z odgovori!.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back