K
kandy2015
Guest
Hi guys, Jaz sem nov v linux in sem z linux mint 9. Sem centriranje namestiti Yahoo Messenger in Adobe Flash in pridejo kot. Tar gz. Kako dobim to pravico? Hvala vnaprej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Delovni! = Pravilen. Moral bi le namestiti stvari na ta način, če vaše distribucije paket manager nima paketa. Pravilen način, da to storite v Mint bi bilo, kar bo zagotovilo vašega cache apt so do datuma, tako da boste dobili najnovejšo različico.sem videl Adobe Flash v Linux kot eno datoteko knjižnice (tako.). Kaj je treba storiti je, da ekstrakt ". Tar.gz" datoteke z "file.tar.gz tar-xvzf" in mesto datoteke knjižnica trenutek v brskalnikih (Mozilla / Firefox), plug-in mapi knjižnice. To je bilo dovolj, da se bliskavica delo z Mozilla različicami.
apt-cache posodobite
apt-get namestite flashplugin-nonfree
Ne, ne moreš namestiti yahoo Messager na linux, če želite namestiti morate uporabiti vina .... Ampak mislim, da jih lahko uporabite Pidgin za klepet si lahko namestite Adobe Flash. bi morali najti nekaj, kar softwares formatov file.deb. file.tar.gz.. : Želite namestiti morate uncompress. Zdaj, ki ga uporabljate linux mete 9, ki je zelo preprosta, ni treba, da z uporabo ukaza tudi druge metode: tar xzf targe-C file.tar.gz do uncpmpress .. zdaj si lahko namestite Uživaj!!Hi guys, Jaz sem nov v linux in sem z linux mint 9. Sem centriranje namestiti Yahoo Messenger in Adobe Flash in pridejo kot. Tar gz. Kako dobim to pravico? Hvala vnaprej.
Oglejte si forume na linux distros, kot so Ubuntu, Fedora ... U najdete tudi vprašanja, pa z odgovori!.Hi guys, Jaz sem nov v linux in sem z linux mint 9. Sem centriranje namestiti Yahoo Messenger in Adobe Flash in pridejo kot. Tar gz. Kako dobim to pravico? Hvala vnaprej.