Laptop_schematic_here

TOSHIBA Satellite A300 - Quanta BL5S Santa Rosa - Rev 1A TOSHIBA Satellite A30 - Compal LA-1931 - REV 1,0 TOSHIBA Satellite A30 - Compal LA-2051 - REV 0,1 TOSHIBA Satellite A30 - Compal LA-2051 - REV 1,0

Iščem Toshiba Satellite A215-S7413 shematski. Bilo bi lepo, če lahko kateri koli organ, ga delite z mano.

To vam lahko pomaga? TOSHIBA Satellite A210 A215 - Compal LA-3631P IALAA - REV 1A

Prijatelj mi je žal, ampak sem samo preveriti shematski dont tekmo procesor, kot tudi drugih perifernih. shema podpira tuiron družino. moja je Athlon 2X In Athlon in tuiron niso združljive druga z drugo. pls me popravi.

HCl prenosnik y20 AMD moč suppl problem. ko priključite dc LED utripanja to je kratek v vozilu, r, kjer je problem i dont vem pls pomoč mi hvala vnaprej

preveri dc vtičnice i stvar njihovo Premikajoči verious čas. Skratka, če ste našli na vhodno vtičnico dc nato razrežite + ve pin iz vtičnice in spajkanje eno tanko žico na vtičnico + PIN in PCB odstranite + ve keramične varovalke in žice conect da circuite konec (dejanski problem PCB kratek storite tako, da ta prelaz conecting območje.) žal nisem dober pisatelj angleškega jezika Upam, da understande, kaj hočem povedati

@ Li_ereunpisan, žal, v tem času sem imel ga ne. Zdaj se posvetujte s tem.

zdravo Barak hočem shemo za Toshiba prenosnik satelitsko c665. Hvala vnaprej.

@ Iamkamalrandhawa, žal, v tem trenutku imam, kajne. ko sem ga imela, bom post tukaj.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back