Laptop_schematic_here

Rabim shematskimi Toshiba L510, želijo U post .... :-( hvala u ..

Fantje, treba Sheme za Acer Aspire One ZG5 .... prosim, pomagaj!

baraka42 si lahko mislite svoje dodajanje povezav - toda tvoj ne? Vaše delovna mesta so tako nima smisla brez povezave itd?

@ Cyberrat, misliš, da imam tukaj samo objav povezavo? ali imam za nalaganje datotek s povezavo. od koder sem ga dobil? nekatere od datotek, ki sem jih, po pošti ali zdaj, ki se povezujejo so mrtvi ali upočasniti strežnik. kot moje izkušnje na internetu, nekaj časa povezujejo so mrtvi ali zelo počasen strežnik. Zaradi tega nekateri člani ne morejo prenesti datotek, ki so dial up povezavo. če obstaja mod. predlaga mi ni za nalaganje datotek in objavljajo le povezave tukaj. ali je kršil pravila, ki jih tukaj na forumu objavljati vse Shema ali storitev manules. i mu bo sledil. žal za vse jezikovne napake. WBR

baraka42, ne razumem komentar cyberrat je. Mogoče bo pojasnila. Svoje prispevke in dodane so v redu z mano in je pomagalo veliko ljudi mislim. Naj gre, kot ste vi. Keith

KDE keith1200rs, hvala za pojasnilo. Vem, moje odgovornosti, vendar nisem razumel, kaj cyberrat želeli povedati. nekaj o meni, tukaj. [Url = http://www.gsmindia.in/forum/members/baraka42.html]. :: GsmIndia ::. [/Url]. WBR

Bi lahko prosim pomoč mi jasno, im poskuša najti v Priročniku za Samsung R519 (LED različica), da se določi vprašanje z zaslonom ne laminiranje. LED trak in preizkušen, tako da je krivda v glavnem krovu.

@ Josweet, ki ste jih preveri napetost na LED, ga lahko 12V ali 30V. preverite tudi vodil na switching.sorry v tem času sem havn't Sheme za ta model. WBR

KDE baraka42 Hvala Baraka42 za vaš odgovor. Sem zdaj odredil diagram na spletu v pdf formatu: nasmeh: Kot vem, je napaka na matični plošči za prepričani, bi mi dali nekaj nasvetov o tem, kaj in kje sem se morala osredotočiti svoja prizadevanja. EG> Kaj moram biti iščete?

@ Josweet, če imate diagram, pls. post tukaj. lahko s pomočjo njim sem lahko pomagal. WBR

Pozdravljeni, brat Baraka ... lahko zagotovi shematskimi družbe Dell neumen 15R (n5510) ... to bi bilo dobrodošlo ... hvala

Vsako telo ima Toshiba Satellite L630 shematskimi ....? . s to kodo krovu 6050A2338401-MB-A2 .......

Helllo. Če imate namizni Asus motherboard p5kpl shematskimi. plz post sem zelo zamenjati z VRM oddelku tega matično ploščo. Plz pomoč mi jasno dragi Freinds hvala zelo veliko.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back