A
arunragavan
Guest
ello fantje .. No lahko pojem majhne moči razložiti z dejavniki, kot so Switching, kratkega stika, puščanja in statično - Ohranjanje teh dejavnikov v mislih, jaz predlagam, da oblikujejo procesor VLIW ki wud pod Globalno Asynchronous in Lokalno Synchronous tehnologije (punce), Najprej moram oblikovanje ALU, ki lahko opravlja osnovne operacije, kot so razmnoževanje (shift in dodamo (ali) stojnici multiplikator) delitev - sub - eksponentni itd in na prvi zgraditi niz 4-5 ALU in tam bi bilo delo na doseganje paralellism .. moja osnovna design shud vključujejo zapletenost v prevajalnika in enostavno načrtovanje strojne opreme. mojo celotno točka je - kako delati jaz analizirati moč, ki jo porabi ALU - (en ALU pod punce) in sklop cevovodni 4 ALU, ki so spet v punce. Kako naj grem o tem? 1
Če i design ALU dobili sintezo .. shematično spekter leonado - našli na območju, zamude optimizacija rezultati .. in potem se odloči za optimizacijo ročno. 2
bi jaz pustil programsko opremo za optimizacijo me 3
ali fante samo pomoč mi jasno .. am jes zmedena .. wot shud i se delaš .. sem zmeden ..