Kakšen je vaš prid risba programske opreme?

Všeč mi je PhotoShop, vendar na splošno uporabljam CorelDraw in SolidWorks ... leomecma

očitno risba s Visio je zelo jasna in mogoče urejati easilhy

Ali Visio zagotavlja hotkey (bindkey) funtion?? To bi bilo zelo incovenient za uporabo brez bindkey. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 10 minutah: [/color] [/size] Ali Visio zagotavlja hotkey (bindkey) funtion?? To bi bilo zelo incovenient za uporabo brez bindkey.

To je odvisno od tega, kaj potrebujete v tem trenutku. Za shematski za SPICE simulacije ali za preprosto vsakodnevno ORCAD navada je dobra. Pri pripravi shematski za simulacijo RF je bolje, da ga pripravi v programu simulacije. Za Visio blok-diagram, ko je to storil za predstavitev in TurboCAD ko zase. Za vse mehanske risbe in ko rabim točen obseg in visoko kakovost risbe uporabljam TurboCAD. To je poceni (sem plačal približno $ 50), a zmogljiv program. In ko je to potrebno, da so nekatere parcele uporabljam Excel, Mathcad ali Matlab je odvisno od uporabe. Uporabljam tudi USB digitalni mikroskop, ko moram, da bi dobili sliko sveta, postavitev, čip in tako naprej. Ima do 200 kratno povečavo stopnji (fino nastavljivo) in omogoča, da se meritve čez sliko. To je odlično orodje za pregled PCB in IC naši fantje lahko uporabi za svoje potrebe, povezane s čipom.

Vem, da je ta tema zastarela. Ampak bom odgovor kakršen koli način. V Proteus (7,1 ali 6,9) lahko naredite odlično shematičen. Pravkar si jih kopirate v Proteus, in jih lahko prilepite v MS Word. Potem dobiš vektorske grafike v tam, da ne zmanjšuje kakovosti, če streched, kot so zaslon posnete fotografije

[Quote = qslazio] SmartDraw, poskusite! [/Quote] Se zaveda, da je SmartDraw "poslovne grafike" programske opreme, ne pa "tehnične grafiko" programske opreme. SmartDraw trženja trdi, da imajo večje baze uporabnikov (običajno v primerjavi z MS Visio). To je verjetno res - obstaja več ljudi, podjetij (trženje, prodaja, menedžerji) kot inženirji. SmartDraw je usmerjena v začetni enostavnost uporabe, obilico funkcij in "pločevinkah" diagrame, vendar hkrati, to ni natančno napisana.

Predlagam, Visio in obstaja nekaj vezje matrice paketi so na voljo .... Preizkusite v google ...

Ste že poskusili z električnim. Jaz sem občutek, da je dobro orodje za shematski. Tudi za mesto in rezkanje dejavnost.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back