Kakšen je vaš prid risba programske opreme?

[Quote = milojames] Viso je zelo dobro za blok diagramov, vendar ni zelo dobro za shem, za to sem uporabo ORCAD. [/Quote] ja jaz tudi, hehe

Uporabljam Adobe Illustrator, da pripravi električne schametics za moje reports.Then prenesem jih je eps format tu uporabo v FrameMaker od Adobe.With ilustratorke je vedno mogoče pretvoriti vse vrste format za ponovno uporabo v takšnih programih. Vendar pa bi morali najti knjižnico za ilustrator ali ustvarite svoje (to ni zelo enostavno, ampak, če simbol ustvaril enkrat, ga lahko uporabite za vedno). Vzorec, risba ... http://www.edaboard.com/files-eboard/pin_circuit_340.pdf

Za Zaradi lažjega, jaz bi uporaba MS Word risanje orodje. Težava je v tem, da ne snap na želeno mesto. Držite gumb za premik pa je nekoliko omiliti. Visio snaps in lestvice lepo in ima mrežo, vendar MOSFET simboli videti nekoliko čudno. Ni čudno, da MS kupil več kot Visio.

Uporabljam Visio. Ampak glede na stališča držav sveta tukaj, bom poskusil ORCAD.

Poskušal sem Word, Power Point pred poravnavo navzdol Smart Draw .... IMHO je to najboljši je! In neverjetno funkcionalnost pri izdelavi vezij .... izgleda tako jasna in gladka / / / čeprav je uskladitev orodje z veliko fancy barve dodati, da ur poročilo resnično cool!

Obstaja zaslon kapitan program v priloženi datoteki. Lahko dobite vse slike (vključno s shemo, čas vala, ... etc) na zaslonu, in shranite kot datoteko xxx.bmp, lahko prilepili na vaše datoteke MS Word za documation.

ni nobene programske opreme, ki se uporabljajo v linux za zajemanje slike?

Pri pripravi shematični, uporabljam skladatelj, nato pa print screen. Če tega ni mogoče realizirati, ki ga uporabljam Visio. Prvič z Visio, sem zgraditi Nmos in organizacij za vodenje projektov. Torej za čas naslednje, lahko na primer Nmos in organizacij za vodenje projektov, tako kot risba v skladatelj.

Ja, Visio je zelo preprosto in učinkovito. Št neuporabna zvonovi in ​​piščalke.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back