89s52 program uporablja serijska vrata

Sunrom ukinjena snatsz programer, vendar sem ugotovil, grafično programer. Na voljo je pod novim imenom - AT89SXX programer v bazenih. Get predprogramiranih chip firmware za programmer AT89SXX V stiku z sunrom. Čip je na voljo za Rs.250 (če je v Indiji) ali 8,33 $ (če je v ZDA ali kateri koli drugi državi)

Hi moji prijatelji:) Vsak lahko programsko AT89S8253 ?!?!? Če je odgovor da, kaj je shematični in programske opreme ?!»?!? Jaz sem zelo, zelo zanima v zvezi s tem. Prikaži Hvala vsem:) in močno zadeva [[]]

Imam zgraditi Atmel ISP kabel, vendar se zdi, didn.t delo. kdo ve zakaj?

Štipendistov, sem sestavil shematski spodaj in deluje zelo dobro, vendar morate vzeti o kabelski ki ga boste uporabili. Včasih sem kabel tiskalnika in samo za mojo desko strani sem moral spajkanje ščit in GND skupaj. Moj kabel ima več kot en meter in deluje v redu. Kljub temu sem Protel za oblikovanje shemo sem uporabil standard krovu sestaviti jo.

[Quote = DJ_] Fellows, sem sestavil shematski spodaj in deluje zelo dobro, vendar morate vzeti o kabelski ki ga boste uporabili. Včasih sem kabel tiskalnika in samo za mojo desko strani sem moral spajkanje ščit in GND skupaj. Moj kabel ima več kot en meter in deluje v redu. Kljub temu sem otel * P oblikovati shemo sem uporabil standard krovu sestaviti jo. [/Quote] Kakšna je vrednost upora?!? In kaj je programska oprema za programm?!? Thank's

Hi All ... Mislim, RS232 na ISP je boljši od ll-port na ISP. Vsak en veš o sunrom 1001-3470 ISP ?????

hi vse moje angleščina je zelo slaba imam stk200 whithout pufra. deluje dobro za avr, vendar 89s51 program ne moremo. ko sem poskusil 89S51 ga vrne 0x95 za programiranje omogoča ukaz (glej podatkovni list), vendar dont dont vrnitev podpisu in nič drugega. je to problem za ic buffer.

[Quote = mostafahk] hi vsa moja angleščina je zelo slaba imam stk200 whithout pufra. deluje dobro za avr, vendar 89s51 program ne moremo. ko sem poskusil 89S51 ga vrne 0x95 za programiranje omogoča ukaz (glej podatkovni list), vendar dont dont vrnitev podpisu in nič drugega. je to problem za ic buffer. [/quote] je obrnjen reset 89s51. Glede Nandhu

thnaks ampak jaz dodati 10uF, varovalni čip, veliko vezij in .... vendar dont deluje. maby vse moje čipov (10 chip) je harted. vendar so sprejeli "omogoča programiranje" comman vračanje, 0x95 (glej podatkovni list). jaz dont znanje. i Bult številnih projektih in zdaj in malo programer vezje ... : D

Živjo, jaz tudi preizkušen za at89sxx programmer.I zapravili 2-3 tednov za tem in Noo result.Then Pravkar sem spremenil 4mhz kristal 12Mhz, in na moje presenečenje odbor delal dobro ... I uporabljenih Azimghan, s isp kabel brez buffring. (sem že zapravil 4 varovalni ICS za to). Toda brez buffering moj programer dela well.My Dolžina kabla je približno 25cm.I ddnt poskusite dlje dolžina kabla .. Poskusite .. Glede Sajeev

Živjo, lahko kdorkoli priporočiti me nekaj primerov upravnega odbora cilja za kabel programer AT89ISP? imam kabelsko in AT89ISP programske opreme pripravljeni iz Atmel, ampak problem je ciljno krovu, lahko kdorkoli priporočiti me vezi krovu cilja za ta kabel? hvala.

To lahko storite projekta uporabiti tiskalnik pristanišču vas pc neposredno. obstaja toliko vezje, na spletni strani!

V nekaterih shem za Parallel programer AVR ISP. 100k pull-up upor je priključen na MISO in SCK zatiči, je treba, da jih postavimo v krog?

Je kdo že zgrajen ali je projekt temelji 89S USB programator z ISP podporo? .. Vsak link je tudi dobrodošla. Hvala veliko.

Jaz sem s tem [url = http://www.protosmart.co.uk] 89S51 programer USB [/url]. Njena poceni in deluje ... S spoštovanjem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back