L
lynx_phoenix
Guest
Imam pravi star tv, ki ne deluje v skladu z ljudmi, ki mi jo je dal. Sem že odprl dinozaver up in večina njenih precej zatohel tam, kupe prahu in stvari. kaj Zanima me je elektronski top (brez zaslona), napajalnik in morda kaj drugega, da bi bilo zanimivo in koristno, vendar ne več stara PCB seveda. o teh imam nekaj vprašanj. Sem preveril na spletu, in se zdi, da je nevarnost za zdravje z fosfor in nekatere druge kemikalije ki se uporabljajo za zaslon mislim. razmišlja se vakuum na notranji strani zaslona, bi ločuje pištolo z zaslona na koncu širjenje nevarne stvari vse okoli moje sobe, saj bi se mudi v zrak in ga vznemiri? Ali obstaja način za to varno, če sploh? pištolo je zaljubljen precej tesen v lij (izgleda svojih prilepljen tam) in ne vem, i more ugotoviti, kako naj bi svoje odlepi. Ali obstaja "običajna pot", da to storite, ali bi jaz šele poskusite siđite s silo? tudi, napajalnik Zdi se, da zajebali in privarjeni na stvar, tako da sem lahko pozabite na to, ampak je še kaj, ki je edinstvena za te stare televizorje, ki bi lahko bile v interesu? Jaz sem samo splakovalnega za dele res. hvala