želeli razstaviti staro tv za njegovo elektronskim topom

L

lynx_phoenix

Guest
Imam pravi star tv, ki ne deluje v skladu z ljudmi, ki mi jo je dal. Sem že odprl dinozaver up in večina njenih precej zatohel tam, kupe prahu in stvari. kaj Zanima me je elektronski top (brez zaslona), napajalnik in morda kaj drugega, da bi bilo zanimivo in koristno, vendar ne več stara PCB seveda. o teh imam nekaj vprašanj. Sem preveril na spletu, in se zdi, da je nevarnost za zdravje z fosfor in nekatere druge kemikalije ki se uporabljajo za zaslon mislim. razmišlja se vakuum na notranji strani zaslona, bi ločuje pištolo z zaslona na koncu širjenje nevarne stvari vse okoli moje sobe, saj bi se mudi v zrak in ga vznemiri? Ali obstaja način za to varno, če sploh? pištolo je zaljubljen precej tesen v lij (izgleda svojih prilepljen tam) in ne vem, i more ugotoviti, kako naj bi svoje odlepi. Ali obstaja "običajna pot", da to storite, ali bi jaz šele poskusite siđite s silo? tudi, napajalnik Zdi se, da zajebali in privarjeni na stvar, tako da sem lahko pozabite na to, ampak je še kaj, ki je edinstvena za te stare televizorje, ki bi lahko bile v interesu? Jaz sem samo splakovalnega za dele res. hvala

Ja, to je nevarno, da bi prekinil TV cev. Tveganje boli sebe (in ljudi v vaši bližini) je verjetno več, kot je "vrednost" elektronskim topom Kaj želite storiti z "pištolo elektronov"

Veš, da bi se elektronskim topom uporablja le v visokem vakuumu? To ni zelo težko, da ga odstrani iz TV CRT, ampak potrebujete tudi vakuumsko posodo z električno proizvodov in s tem, in visoko vakuumsko črpalko, da to deluje. Možni imploziji je najbolj resnih varnostnih tveganj pri rokovanju CRT. Kolikor se spomnim, je večina CRT so črpalne šoba v vtičnico, ki jih lahko režemo jih vent varno.

Rezanje evakuacije pip lahko še vedno pop cev. Metoda se uporablja v komercialne, ko je cev z novo puško opremljeni, vendar ohranitev obstoječe fosfor je vaja majhno luknjo (<1mm) v vrat, tako blizu, da zatiči kot je mogoče. Normalna vaja ne bo deloval na steklo morate tisti, ki melje in ne kosi stekla. Ne šalim, dober vir teh je zobozdravnik, ko so začeli nositi, bo zobozdravnik jih nadomestili, vendar bodo še vedno prekinjen stekla in keramike veliko več časa. Odstranjevanje vrat se običajno stori s štetjem obroč okrog njega nato stisnete nežno, bo snap na ring in pridi nedotaknjen. Brian.

@ Klystron - samo hotel, da ga Očistiti za pozneje, nimam namena, da jo uporabljajo v tem trenutku. ko rečeš "tveganje" je tveganje zaradi implozije ali kemikalije? Jaz vprašam, ker se lahko implozije i ročaj z ukrepi, ampak, če strupenih kemikalij iz notranjosti zaslona v zrak, ker sem doma, sem raje izognili operaciji v celoti. @ FVM - ja, sem storil nekaj iskanja, preden je poskus, samo se prepričajte, da je kakršno koli uporabo, da bi jo po odstranitvi elektronskim topom sama. kot sem ne nameravajo uporabljati takoj, vse me zanima, je s krajšim delovnim časom. Vendar pa sem prebral, da zamenjava notranjega žarilno nitko za pištolo z enim iz različnih zlitin, lahko bi bilo delo zunaj vakuuma. i dont spomnite, kako je to upravičeno, vendar se je zdelo verjetno. @ Betwixt - hvala za info, ampak jaz dont skrbi za storitve, tv, ampak vzemite svoj elektronski top, metoda FVM, bi še vedno dela za to? ni nobene nevarnosti, poleg možne imploziji? Sem opazil nekaj traku in res debel lepila okoli vratu, ki sem prevzela je držal pištolo, zdaj pa, da si omenil luknje, je možno trak pokriva stare luknje? oni so zelo simetričen okoli vratu, tako i dont mislim tako, ker pa jaz dont imajo vaja, bi bilo ustrezno, da bi našli stare luknje in šele odprt: P

nisem prebral, da se lahko nadomešča notranje žarilno nitko za pištolo z enim iz različnih zlitin, da bi bilo delo zunaj vakuum
CRT cevi so posredno ogrevane katode, komaj predstavljam, kako nadomestiti z žarilno nitko DIY tehnik. In še vedno ne bo mogel delovati elektronskim topom pri atmosferskem tlaku, z brezplačno dolžino poti okoli 100 nm.

desno, tako da mislim svoje precej nesmiselno, da gredo skozi vsa dela in nevarnosti, da bi dobili elektronskim topom, da se jaz verjetno ne moremo uporabljati anyway. Mislim, da bom samo ostanki tv in to iskanje, kako bi dejansko elektronskim topom v primeru, Zanima me v prihodnje hvala za vse odgovore fantje!

Jaz ne bi niti pomislil reševanje pištolo za kasneje. Poleg očitnih težav pri potrebujejo vakuumske in nekaj zelo visoke napetosti, da bi bilo početi nič uporabnega, takoj ko zrak doseže katodo bo oksidira in izgubi učinkovitost in magnezija gettering ne bo uspelo. Ko nova elektronskim topom je opremljen za popravilo cevi, je treba načrpane za blizu državne vakuum, potem pa je notranji magnezija ring vžge v indukcijski peči. To je naenkrat postopkov, ni mogoče ponoviti, da pištola nima smisla, takoj ko zrak doseže pa drugič. Brian.

lol pustite, da me za prevoz in ohraniti velik neuporabna tv, da bi dobili del thats nekoristen po odstranitvi: P anyway, mislim, da se umiri za dobro - stare tv -> junk CE niti kot rešen

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back