Zigbee

D

danasii

Guest
Ima kdo izkušnje pri delu z CC2420ZDK ( čip CC2420 Atmel atmega 128 mikro-krmilnik)?

Razvoj kit prihaja z vzorčno kodo za enostavno komunikacijo med dvema napravama.Potrudim za izgradnjo mreže omrežja.Moči nekateri izročiti mi neki smer?

Also, does kdorkoli so uporabili "Slika 8 Wireless ZigBee Software Development Suite" na podlagi slike 8?Ali ročaj upravljanje omrežja za več vozlišč?

Hvala.

Firma Alcatel-Lucent poinformowała o udostępnieniu inteligentnych telefonów biurkowych. Urządzenie wejdzie w skład dwóch pakietów dedykowanych branży hotelarskiej.

Read more...

Sem delal z CC2430DK in je bilo vse v redu.

cc2430ZDK je malo drag za mene, menim, da ekipa za podporo chipcon vam bo pomagal ven.

In kolikor jaz vem, da ne podpirajo mrežnega povezovanja.

Ali veste, če je prost / lib zaračuna za očesa mreže?

Ali vsako sklicevanje / algoritem za opravljanje več vozel mreže?

Hvala

Hej, jaz sem tudi delo na Zigbee.Prej sem se tudi odločila, da delo na TI CC2420/2430.Toda sklad, programska oprema za omrežje Mesh ni prosto na voljo za TI.in ena stvar je Razpoložljivost IC!TI ni več zagotavljanje cc2430 do konca tega leta.Tudi prejšnje različice TI/figure8 dimnika je bila polna napak, ki jih delajo na njej in novi sklad bo kmalu na voljo.Delam na Freescale ZIGBEE žetonov MC13191.Zagotavljajo odlično podporo za programsko opremo, kot tudi razvoj strojne opreme.Zigbee Stack, SMAC mehka, omrežne opreme je prosto na voljo od freescale.Samo poglejte o razpoložljivosti ICs iz TI.

Menim, da je.

Follwoing podatki temeljijo na napravi teče Zigbee-subset/IEEE 802.15.4 brezžične stack, imenovan MSSTATE_LRWPAN.Različica za 0,1 sklad zagotavlja podporo za koordinatorja / usmerjevalnik / RFD vozlišč, drevo poti, neposredno sporočanje, in posredni sporočil z uporabo mirujočega zavezujoče.

Najenostavnejše program za vozlišče koordinatorja je oblikovati mrežo in nato vnesite neskončno zanko, ki teče odvodnika s pozivom apsFSM ().Usmerjevalniki lahko tudi, da se pridružijo omrežju, zaženite stack.Medtem ko poteka dimnik, se bo samodejno preusmerjen pakete skozi to posebno napravo.Če je vaš zahtevek pomeni, da deluje na koordinatorja, potem opredelitev Preprocessor LRWPAN_COORDINATOR morajo biti opredeljene v datoteki IDE projekta.Če je vaš zahtevek pomeni, da deluje na usmerjevalniku, nato opredelitev Preprocessor LRWPAN_ROUTER morajo biti opredeljene v datoteki IDE projekta.Če se nobena od teh je opredeljeno, potem se predpostavlja, da se uporaba tekmovanje v teku na vozlišču RFD.Razlike med tremi vozlišče vrste, so:
Koordinator: oblike omrežje preko aplFormNetwork (), ima kratek naslov 0, poti paketov in ročaji posredno sporočilo razmislek.Druga vozlišča lahko pridruži koordinator vozlišča kot sosede.Uporabnik aplikacije lahko delujejo na vozlišču koordinatorja, če pa omrežnega prometa je težka, lahko to vpliva na koordinatorjem s stack funkcije usmerjanja in posrednih razmislek sporočilo_Obstaja samo en koordinator za vozlišča v omrežju.
Router: pridruži omrežje preko aplJoinNetwork (), je kratek naslov, ki jo njena matična, in poti paketov.Druga vozlišča se lahko pridruži usmerjevalnik vozlišču kot sosede.Uporabnik aplikacije lahko delujejo na usmerjevalniku vozlišče, če pa omrežnega prometa je težka, to lahko vpliva na sposobnost usmerjevalnika s poti paketov.Ne more biti več usmerjevalnik vozlišča v omrežju.
RFD: pridruži omrežje preko aplJoinNetwork (), je kratek naslov, ki jo njena matična.Vozel RFD stack s funkcijo samo pošilja in prejema paketov za uporabnika s tožbo; stack nima druge naloge (razen za delo sporočil, da naprava Zigbee Zero Endpoint, ki velja za vsa vozlišča).Contact Chipcon za več informacij.

Ste videli to fantje? Če ni dovolj, se obrnite chipcon podporo.

Za moje freescale MC1319 temelji Zigbee zvezda omrežja, rabim le koordinatorja in nekaj Konec naprave.Torej moram uporabiti popolno Zigbee kup in nekatere zapletene izvajanja MAC software za to?Prosil sem, da freescale, so povedali, da n / m witout usmerjevalniki se lahko izvaja z uporabo le del zapletene Stack.vi dont morali uporabljati celotno protokola sklad.Je tako?

Menim, da je.I uporablja tudi del dimnika in to obdelan lep.Mimogrede, kaj je to freescale MC1319.

Hej, sem ti rekel prej, da cc2430 čip ni več na voljo od TI.Ti hav naročila do 3000 in se bo rekonstruirati kot je bila ob bugs prej.čip ne bo na voljo do konca leta september 2007.Zato sem se odločil za delo na Freescale Zigbee žetonov.

Mislil sem, da vam bo pomagal
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Ali kdorkoli imajo dodatne docs ali vzorčna koda za ta projekt?(CC2420 & ATmega128)

Hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back