zdravilo za vse, ki IE3D vedenje?

C

cheng

Guest
Hi Pals, Eno hitro vprašanje. V IE3D če sem ustanovila GND na vrhu dielektričnih (istega Z-dimenzija), in želim, da spremenite debelino dielektrične, IE3D se pritožuje, da je volumous metal ni dovoljeno. Do sedaj tako dobro. Ampak IE3D sprejema moj prispevek k spremembam izolacijsko debelino. No, tukaj je, če nasty bug (kar verjamem) se začne. Če želim spremeniti ustrezno plast GND, ni mogoče. Na voljo je opozorilo in sem prisiljen izbrisati GND in jo spet z ustrezno novo Z-dimenzijo. Mislim, da je bug, vendar, če se ta določi Želim vedeti rešitev. Hvala vnaprej, Cheng

V tem času, IE3D ne omogoča uporabniku, da definira neskončno tleh z debelino. Avtomatska funkcija preverjanja ne dopušča, da spremenite substrat debeline. To je neprijetno. Treba je kmalu izboljšana.

[Quote = cheng] Hi Pals, Eno hitro vprašanje. V IE3D če sem ustanovila GND na vrhu dielektričnih (istega Z-dimenzija), in želim, da spremenite debelino dielektrične, IE3D se pritožuje, da je volumous metal ni dovoljeno. Do sedaj tako dobro. Ampak IE3D sprejema moj prispevek k spremembam izolacijsko debelino. No, tukaj je, če nasty bug (kar verjamem) se začne. Če želim spremeniti ustrezno plast GND, ni mogoče. Na voljo je opozorilo in sem prisiljen izbrisati GND in jo spet z ustrezno novo Z-dimenzijo. Mislim, da je bug, vendar, če se ta določi Želim vedeti rešitev. Hvala vnaprej, Cheng [/quote] Dragi Cheng, debelina ne vpliva na uspešnost neskončno ravnino ozemljitvene plošče. Če želite modelom debeline, morate uporabljati končno letala tleh. Pravzaprav, lahko predpostavimo, da je neskončno GP je neskončno debeline!, ni razlike (ne pozabite na kožo vpliva na kovinske površine). rgrds, Marti

Marti, mislim, da si narobe razumela moje vprašanje. Še vedno verjamem, da je bug, čeprav. Vprašanje je bilo: Če imam top Z-koordinata kup reči, 5mm in imam neskončno GND, na isti ravni. In če sedaj želim to spremeniti, da pravijo, Z = 4mm, kaj bi naredil je, da spremenite Z-of dielektrik, kjer je sporočilo o končnih debeline prikazani. To ni opozorilo, je sporočilo o napaki, pa vendar sem sposobna vzpostaviti dielektrik Z do 4mm. In zdaj, če želim zakonito spremeniti Ž GND od 5mm do 4 mm, ni možno. Če bi rutinsko preverjanje deluje pravilno, mora imeti možnost, da preveri, da ni končna debelina in bi mi dovolite to storiti. Ah, ne, in nimam druge izbire, kot da se črta GND na 5mm in ga ponovno opredeliti na 4mm. To je bil moj problem, in je malo siten, da so na novo opredeliti na tak način. Upam, da je jasno zdaj. Jian, bi predlagal, da se vaš rutinsko preverjanje pa končno debelino preverim na gumb OK dogodek in ne na spremembe v središču ustrezne kontrole. Zato bi vam omogočajo uporabniku, da stori vse nered on / ona želi, in bo izdala sporočilo konec leta. To je zelo majhna sprememba se mi zdi.

[Quote = cheng] Marti, mislim, da si narobe razumela moje vprašanje. Še vedno verjamem, da je bug, čeprav. [/Quote] ok, sem ga dobil, ja to je resnično trpljenje bug. moja rešitev je, da se črta tako izolacijsko plast in ozemljitveno ploščo, nato pa jih dodajte na nove koordinate! smo, naj se obrnejo Zeland, da to popravimo mislim, couse i imajo veliko težav v odprtino skupaj p @ antene Tach (za študij parameter). Marti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back