zakaj xtal oscilator zagonu sim potrebe ic toka v Induktor?

J

John Xu

Guest
Živjo,
Imam vprašanje o zagonu simulacijo xtal oscilator.Vemo, v normalnih, do sebe pometati simulacijo xtal oscilatorja, vedno dodamo začetno toka v Induktor z xtal's Spice model, če ne, ne bo začetek.Ali lahko kdorkoli povej mi, zakaj?

Enako vprašanje je za oscilatorja RC smo zmeraj določi začetni pogoj za začetek to.

Od mnenju sloving differtial enačbe, bi vi pls.povej mi, zakaj?

Hvala vnaprej

John Xu wrote:

Živjo,

Imam vprašanje o zagonu simulacijo xtal oscilator.
Vemo, v normalnih, do sebe pometati simulacijo xtal oscilatorja, vedno dodamo začetno toka v Induktor z xtal's Spice model, če ne, ne bo začetek.
Ali lahko kdorkoli povej mi, zakaj?

Vsako začetno stanje spremeniti, ker je pogoj DC. OP opravljeno pred prehodni.Večina oblikovalcev prepreči, da bi z uporabo začetek pulz, ki se nič v času nič.Bolj realističen začetek uporablja vir hrupa iz PWL z amplitudo podobna pravi hrup.

Če začetni trenutno ne doda, lahko vezje dela, le začetek je zelo dolg čas!ne kot u pravijo vezje ne bo začetek! [/ quote]

Če ste simulirajo RC oscilator in niste dodali začetno stanje, nikoli ne bo začelo it up.zakaj?Dodano po 7 minutah:Dodajanje začetni pogoj je, da posnemajo vir hrupa, na primer, je začetno stanje napetosti in toka, powerup dobave itd., Ker vemo, ni hrupa prehodni model za analizo.zato moramo dodati nekaj moti signal osc, da je to večje in večje s positavie povratne informacije.Kaj Hočem vedeti, od mnenju sloving differtial enačbe, kako deluje.

Hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back