Zakaj softwares ne daje H-polje na daleč izračunu področju?

M

Mica188

Guest
Hi, Vprašanje: Zakaj se mnogi softwares izhod ne dajejo H-polje v daleč izračun polja? Mogoče sem kaj spregledal? Hvala, Mica

[Quote = Mica188] Zdravo, vprašanje: Zakaj mnogi softwares izhod ne dajejo H-polje v daleč izračun polja? Mogoče sem kaj spregledal? Hvala, Mica [/quote] Hi 1) Kaj misliš z "veliko"?? : Zlo: 2) Ti si govoril o farfield .. No, potem H = E / (120pi):) Cheers eirp

Oprostite, ni veliko. Hvala, imaš clarifie me nekaj. Torej, ko parcela skupaj daleč polje, morate vključiti polje H? Hvala, Mica

[Quote = Mica188] Oprosti, ni veliko. Hvala, imaš clarifie me nekaj. Torej, ko parcela skupaj daleč polje, morate vključiti polje H? Hvala, Mica [/quote] ti Far Field značilnosti kaže modul | E | vrednosti polja na sfere oziroma pogosto E ^ 2, ki je sorazmerna moči. Prav tako je zemljišče običajno normaliziral tako v največji boste dobili 0 dB, kot reference. Če želite vedeti, H vrednosti polj na področju terenske daleč boste morali pokazati unnormalised vrednosti polja E na želeno razdaljo (dovolj daleč) od antene. Potem H = E/120pi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back