Zakaj program C. Exe ne morejo dobiti izhod

H

hednast

Guest
Hello. Imam problem. Ko sem v sestavi turbo prevajalnik C lahko dobim rezultat, ki ga želim. Ampak potem, ko sem zbrati, da se projekt v datoteko exe in nato zaženite da exe, ne dobim rezultate želim več. Zakaj je prišlo do razlike med projektno dokumentacijo in pripravi exe. Prosimo, asists. Hvala vam.

To ni veliko informacij, da gredo naprej. Ugibamo, da je vaš projekt datoteka ima nastavitve, ki se razlikujejo od nastavitev projekta, Turbo C na default.

Hi C ima dva izhoda: stdout in stderr void fprintf (stdout, "...", ...); void fprintf (stderr, "...", ...); v večini stdout sistemov je očitno stderr, ampak v nekaj prohramming stilov ti lahko vleče razlikujejo. boste lahko preverite v linux (unix sistemi) z nekaj kot 2> & 1, ... boste lahko preverite v windows z nekaj podobnega myprog.exe [myparameter ....]> results.txt prosimo redo teh kontrol in pristopov in nam povejte, status. tnx

Hai ..... žal, jaz sem malo zamenjal z danimi odgovori ......... izvorno kodo je, kot spodaj ......... # Include # include int main () {int i; nepodpisane char * SCRN daleč = (nepodpisanih char daleč *) 0xb0008000; FILE * fp = fopen ("c: \\ \\ text.txt", "w"); za (i = 0; i

Turbo C, ne more bypass HAL (hardware Abstrection Layer), ki se uporabljajo v PC. boste morali uporabiti Windows 2000 compitible prevajalnika in uporabo MFC. ni v navodilih za ven se lahko uporabljajo v okolju NT. skočnega sklepa

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back