X band moč ojačevalnika s pomočjo oglasov

M

mtechnikhil

Guest
Pozdravljeni, jaz sem OBLIKOVANJE SSPA AX BAND z izhodno močjo MOČI 10W .... vhod je 20dB .... CLASS AB USING HEMT ne uporabljate MMIC ........ moram KNW DESNO NW VICH HEMT FRM priljubljenih proizvajalcev CAN SUITE MY SPECIFIKACIJE ......

Pozdravljeni, jaz sem OBLIKOVANJE AX BAND SSPA Z izhodno močjo 10W .... vhodna moč IS 20dB .... CLASS AB USING HEMT ne uporabljate MMIC ........ moram KNW DESNO NW VICH HEMT FRM priljubljenih proizvajalcev CAN SUITE MY SPECIFIKACIJE ......
Živjo dobrodošli na forumu. Nekaj predlogov prijazno .... Prosimo, izklopite caps lock ... na net Caps Lock sklepa kričati etc:) prosim dont zahtevajo odgovore zdaj ... nestrpnost, kot da doesnt spodbuditi ljudi, da odgovor, ki ga prosim dont uporabite skrajšano besede, kot ste texting nekdo na telefonu:) ste rekli, 20dB moč .... 20dB, kaj? dBm? dBW? dBuV? I bo prevzela 20dBm (100mW) .. ste storili google iskanje za takšne naprave vgradnjo vašim zahtevam? za raven izhodno moč iščete MMIC ojačevalniki so najboljša pot, veliko lažje za izgradnjo in bolj stabilen v uporabi. Eudyna je priljubljeno podjetje za proizvodnjo in nadomestna MMIC za mikrovalovno pasov ... preverite svojo www stran in si oglejte, kaj so:) razveseliti Dave

Mimo dave za vaše neprecenljive predloge: smile: Ugotovil sem, da FLM0910-25F opremljanje ......... dejansko jaz sem moral storiti moj projekt, ki temelji na fet le kot vemo, z uporabo enega MMIC doesnt treba še veliko narediti glede design v oglasih .... Prav tako rabim vedeti, če obstajajo kakršne koli vnaprej določene orodja v oglasih, ki pomagajo pri povezovanju linearnost in učinkovitosti v SSPA ...... In da bi 10W izhod iz 20 dBm vhod obstaja kakršen koli drug način, kot gre za dvostopenjski SSPA ....

Kaj je SSPA
Solid State Power ojačevalnik sorazmerno pogost izraz okoli pasovih te dni ;-) samo da se loči od tube amp ali hibridni tranzistor / tube amp za OP'er kolikor ADS gre žal ne moremo pomagati s tistim delom so, da nikoli ne uporablja programsko opremo FLM0910-25F ... wow 20W sposobnost lepo napravo, ki se notranje ujemajo za 50 ohmov omogoča, da eno veliko lažje za uporabo, kot tudi: smile: naredi moj 3W amp videti precej slabo! haha Dave

haha Ja toliko r & d se dogaja na tem področju svojo neverjetno ........ Hej Dave, kaj frekvenco si bo vaše 3W amp in z uporabo programske opreme, ki ...... lahko pokažete me vaše rezultate? rabim vedeti, kaj pomeni notranje ujemanjem? dont rabim design usklajevanje mrež za 50ohm odpoved? tudi, kaj izraz "oktavni pas" pomeni? Njegova sedaj in nato uporabljen v literaturi SSPA ....

rabim vedeti, kaj pomeni notranje ujemanjem? dont rabim design usklajevanje mrež za 50ohm odpoved? tudi, kaj izraz "oktavni pas" pomeni? Njegova sedaj in nato uporabljen v literaturi SSPA ....
No, vam ni treba storiti ničesar za notranje ujema. Octave band pomeni stop freq točka je dvakrat večji zagon freq točke, pravijo, 5G ~ 10G.

haha Ja toliko r & d se dogaja na tem področju svojo neverjetno ........ Hej Dave, kaj frekvenco si bo vaše 3W amp in z uporabo programske opreme, ki ...... lahko pokažete me vaše rezultate? rabim vedeti, kaj pomeni notranje ujemanjem? dont rabim design usklajevanje mrež za 50ohm odpoved? tudi, kaj izraz "oktavni pas" pomeni? Njegova sedaj in nato uporabljen v literaturi SSPA ....
Kot je Tony odgovorila, notranje ujema pomeni, da ni podrobno trakastega valovoda impedančna prilagoditev ni potrebna. Pravzaprav sem dont uporaba kakršne koli programske opreme ... en dan, mora imeti igrati z eno ali dvema paketov. Vodja, sem poskus s fizično izgradnjo in rafiniranja, kot sem šel. Kar zadeva moje mikrovalovna band dela goes, to isnt za komercialno uporabo, in zato sem dont morajo biti kot natančen z moje dejavnosti. Ampak mi moramo zagotoviti, da, seveda, da so različne naprave, ki delujejo v okviru svojih parametrov. :) Moj 10Ghz dejavnosti na 10 - 10.5GHz amaterski band in posebej 10.368GHz za ozek pas FM in SSB operacije in 10.4GHz za amaterske TV ATV operacij. za moje amperov sem z eudyna FMM5061VF X-Band 2W MMIC PWR Amp (9,5 - 13.3GHz) proizvaja enostavno 2-3 W izhodna s 10-20mW pogona. razveseliti Dave

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back