Vse eno plz pomoč mi v spremeniti svoj 100 V transformator v 230 transformator (ei tip)

A

ALIPASHA

Guest
Hi imam KENWOOD mikro hi fi komponente sistema model RMD-sj5dvd je moč transformatorja je na voljo 100V ac Toda v moji državi, ki napetosti 220V ac Torej, jaz sem z auto transformator pogovor 220V v 100V ac in hočem, da se znebite tega auto transformatorja hočem nazaj svoj hi-fi 100V transformator moči 220 v ac Torej, plz pomoč mi, kaj naj naredim? :?

eden od možnih formula je: 1 volt = 6 zavojev klekljane območju v ^ 2 kot u znanje pri in sec napetosti samo izračuna število vrtljajev

praktično, ne morete previjanje to 100V transformator za 220V, kot ne bo prostora na tuljavi za dodatno navitje morate tudi izvedeli, kaj so sekundarni napetosti na tem potem kupiti ali naročiti novo transformatorsko

Zakaj ne nadomestijo 100V TX z eno 230
Prepričan sem, da je to tisto, kar bi večina ljudi?! Morda pa bi bilo treba preveriti, da je vaš Kenwood proizvod ni bil zgrajen s transformatorjem, ki ima dva primarna navitja, tako da jo je mogoče sestaviti za globalni trg, vendar z žično dve navitji v seriji, za ozemlja, 220/240v AC in v Vzporedno za 110-120V AC ozemelj. Poskus, da bi ponovno vetrne energije transformator potrošniški izdelek z več obratov se mi zdi podobna kazen. Ne to. Vse ostalo v življenju in pri elektroniki je boljši od tega.

Hvala za pomoč draga, imam ranjenih transformator že različnih vrst, ampak glede na transformator navijanje formule knjigo vodnik fit dosn't za napetosti posebej sekundarni strani, tako da imam povečanje # sekundarnih obratov v tem primeru, ampak v tem primeru sem mislil, da če i izračunati število primarnih obratov za 100V z odstranitvijo navijanje iz t / f in kot jih razdelijo na 100 za izračun število obratov za 1v potem, da se pomnoži s 230 bom dobil dvojno število obratov za svoj primarni navijanje 1v = primarno število ovojev / 100 =....... n zavije nuber obratov za 230 proti =.... n zavije * 230 =.... ans in za to navijanje bom zmanjšati velikost žice profila (žice thikness) za polovico žice, ki se uporabljajo za 100V, tako moje navijanje doesnt pristopnih drža iz območja bobin, vendar vem, da sem zmeden, medtem ko spreminjanje tega t / f, ker je sekundarni toliko pipe's & jaz sem zmeden, če vsako stvar v tem boš narobe in če je moja Izračun je narobe, potem jaz ne morem močjo na tem amp spet: (

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post doda na 17:26 --------- - Prejšnji post je bil ob 17:12 ----------</span></span>
, če sem kupil NEW 230 T / F, ki imajo isto sekundarno NAPETOSTJO potem je PROBLEM v določanju te T / F v AMP zaradi drugačnih velikosti in oblike: (

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back