Vprašanje o RHS iz Maxwellove enačbe

S

sundaram

Guest
V RHS iz Maxwellove enačbe, ki smo jih spremenljivk, kot so D in B. Za zmanjšanje števila spremenljivk, ki jih uporabljamo kot sestavni enačbe, D = εE in B = μH. zakaj dont bomo neposredno pisati E in H je v Maxwellove enačbe, namesto njih ločeno navedbo v tiste sestavine enačbe ...? prisrčno me odgovor ..

V linearni materialov, so polarizacija gostote (v Coulombih na kvadratni meter) in magnetization gostota (v amperih na meter), ki ga: in in polja so povezane z in s:, kjer so χe je električna občutljivost materiala, χm je magnetno občutljivost materiala, je električna Permitivnost materiala, in je μ magnetni prepustnost materiala (To je dejansko mogoče podaljšati za ravnanje nelinearnih materialov, kot tudi, tako, da ε in μ odvisna jakost [size = 2] [color = # 999999] Added po 2 minutah: [/color] [/size] http://en.wikipedia.org/wiki/Maxwell% 27s_equations preveri tudi, da

ampak mislim, da sem u ni napisal enačbe je v odgovoru ... lahko u pls jim dal ...?

[Quote = Sundaram] V RHS iz Maxwellove enačbe, ki smo jih spremenljivk, kot so D in B. Za zmanjšanje števila spremenljivk, ki jih uporabljamo kot sestavni enačbe, D = εE in B = μH. zakaj dont bomo neposredno pisati E in H je v Maxwellove enačbe, namesto njih ločeno navedbo v tiste sestavine enačbe ...? prisrčno me odgovor .. [/quote] No izvirni razlog je, da smo dont vedeti, kaj je medij delujemo v! Na primer, omogoča v eni od enačbe Maxwell: Del X (H) = (Dow (D) / dow (t)) + J, kjer J predstavljajo tokove, kot so vir tok, itd drift curret, ki je dodana za doslednost! Zdaj, če u želite zamenjati D z εE, nato pa dow (D) / dow (t) = ε * (navzdol (E) / dol (t)) + E * dow (ε) / dow (t). Smo napisali, kot je to zato, ker mi ne moremo prevzeti ε ostaja nespremenjena s časom .. To pomeni, da lahko val na enem mediju naenkrat prišli v drug medij kdaj drugič .. Torej, ne smemo neposredno pisati tako! Upam, da je odgovor wil bila ustrezna za vas .. Če ne, potem pa me vprašajte več ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back