L
Lucifre
Guest
Obstajata dve formule, da je moja knjiga daje za izračun največjega toka in povprečni tok skozi diode celotnega usmernik val. Spraševal sem se, kaj so tiste, predstavljene kot na listu diode za podatke. formule so: i dmax = IL (1 + 3,14 x √ Vp / 2 × Vr) i av IL = (1 + 2 × 3,14 × √ Vp / 2 × Vr) Vr je valovanje napetosti od vrha do vrha IL je obremenitev trenutno Vp je vrh izhodno napetost ponudbe vrednote, ki sem dobil, ko sem izračunati i av ne ujemajo ničesar, ki so na voljo na obrazcih diode in vem, da se lahko uporabljajo to diode. i videli tudi podobne vrednosti toka, ko sem simulira vezje usmernik v Spice p in pogled na trenutni skozi diode. Obstaja ena velika Trenutna rast, ki je podobna v vrednosti izračunane vrednosti i max, in manjši trni, ki so podobne tistim v vrednosti izračunanih i av. Drugo vprašanje, ki sem jih je približno regulatorji napetosti, če imate napetostni regulator krog in tovor čez njegov izhod ne spremeni, napetostni regulator vezje črpa isti tok, ne glede na vhodne napetosti dal čez da je vhod, kajne? kako lahko simulira obremenitev, ki črpa enako ne glede na trenutno napetost čez je vhod v Spice p? i uporabo p različico spice študent