Vprašanje o ADC ----- Je moj analizirati kajne?

Z

zyzyh

Guest
Na sliki je digitalni signal za izhod ADC frekvenco signal v vhodni domain.The je 15.36MHz, in vzorčenje CLK je 61.44MHz.The fazni šum je odlična, vendar harmonsko je slaba! Zakaj!? Moja analizirati, kot sledi: 1 \\ ne harmonično v vhodni signal ali CLK.Because vzorčenja naredi harmonično le na 0MHz \\ 15.36MHz \\ 30.72MHz. 2 \\ Ne lažnih signal iz vhodnega signala, ali CLK.Because so urejenost. Torej, zaradi harmoničnih, ki prihajajo, je ADC. Je moj analizirati kajne? Ali pa, kaj je pravi razlog? Hvala!

Kaj je napetost referenčnega? Kaj je vhodna napetost? Mislim, da lahko poskusite anathor simulacija z manj vhodne napetosti.

in kako se o teh na fs-n fin *? [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 5 minutah: [/color] [/size] in se prepričajte, fin / fs = ciklov / N pri tem FFT, kjer cikli in N so natually prime za bolj naključno in belo kvantizacija hrupa

Harmonična lahko izhajajo iz INL za ADC. ponavadi, INL očitno sama kot harmonično popačenje v ADC (to je frekvenca odvisna od INL graf).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back