vprašanja o CMFB rabijo opamp brez uporabe CMFB

U

Usman Hai

Guest
Hi all,
Imam vprašanje SC OMFPS.Ali je mogoče, da se po CMFB rešuje svoje želene napetosti, lahko uporabimo opamp brez uporabe CMFB.Kot primer v Algoritamski ADC, če se uporablja v nekaterih opamp ure neprekinjeno, ne da bi OMFPS ki se uporablja.

CMFB osnovno delovanje je zagotoviti, če vozlišče napetosti odnašanja iz njegove dejanske napetosti, bodo pripomogle k ponovni vzpostavitvi CMFB to ..

In CMFB traja nekaj ciklusa za poravnavo svojih desirved pristranskosti napetosti.Zato mislim, da ne moremo uporabljati, ne da bi opamp CMFB ..Še posebej, če dobiček op amp je zelo visok ..Ker je možnosti pristranskosti napetosti viseče zelo visoka ..

Hvala lepa.
Vendar pa je po moje točka OMFPS rešena želeni vrednosti, lahko prekinete s OMFPS opamp.Zdi se, kot je mogoče, moramo vplivanje napetost iz vezja OMFPS, in če to vplivanje ne motijo potem mislim, da proizvodnja lahko želeno napetost niti nismo koklja CMFC anymore.

Ob predpostavki, da lahko pristranskosti napetosti škropiva v teh nekaj ciklov, in jaz dont imel dovolj časa za uporabo CMFB spet za naslednjih nekaj ciklih.V tem primeru je treba uporabiti stalen čas OMFB?

Usman Hai wrote:

Hvala lepa.

Vendar pa je po moje točka OMFPS rešena želeni vrednosti, lahko prekinete s OMFPS opamp.
Zdi se, kot je mogoče, moramo vplivanje napetost iz vezja OMFPS, in če to vplivanje ne motijo potem mislim, da proizvodnja lahko želeno napetost niti nismo koklja CMFC anymore.

Usman Hai wrote:

Hi all,

Imam vprašanje SC OMFPS.
Ali je mogoče, da se po CMFB rešuje svoje želene napetosti, lahko uporabimo opamp brez uporabe CMFB.
Kot primer v Algoritamski ADC, če se uporablja v nekaterih opamp ure neprekinjeno, ne da bi OMFPS ki se uporablja.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back