vodila matrica zaslona 16 * 128 potrebnih

S

santoshaxl

Guest
rabim vodila matrica zaslona 16 * 128 z več jezik / čas / pc tipkovnico vmesnik / hex kodo / vezje diagram. stik z mano kmalu. Santosh

Kaj jezikih, ki jih pričakujete, razen angleške in Hindi?

Angleščina in Devanagari (hindi) je dovolj za mene, ampak, če je zagotovljena pisava oblikovanje programske opreme, je rešen problem.

Mean ... ste načrtovanju sami in morate samo pisave, oblikovanje programske opreme, ali boste potrebovali približno eno za oblikovanje celovitega projekta in vam tehnologiji?

Izdelek bo stalo 12800/-Rupees ker se je celotno tehnologijo wil stroški 45.000 / -, ki vsebuje PCB postavitvah, eden sestavljeni preizkušen prototip, vezij, in izvorne kode.

Product bo stalo 12800/-Rupees medtem celotno tehnologijo wil stroški 45.000 / -, ki vsebuje PCB postavitvah, eden sestavljeni preizkušen prototip, vezij, in Source kode
Hi pranam, prosimo, da nekaj več. podrobnosti o 16 * 128 projet kot bom kupil ... Hvala, Karan

hi! i bo projekt z nekaj stroškov. i bo zagotovila popolno oblikovanje in programsko kodo. in vzorec generator software tudi. če u resnično želite potem me email. kiranvarma_kvb@yahoo.co.in

Za primerno vsoto denarja 64,000.00 INR (~ 1.000,00 EUR), lahko ponudbo si popolnoma funkcionalno delovno prototip pomikanjem zaslona sporočila, ki temelji na 5 mm ali 10 mm LED, ki podpira angleško abecedo. Vse kar morate storiti je, da me kontaktirate preko zasebnih sporočil.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back