vmesnik za mikro brezžični modem (ethernet)

7

7rots51

Guest
Hi Ali je mogoče vmesnika vgrajene krovu (vključuje mikrokrmilniška podobno kot AVR) za ultima 3 modem iz wi podjetje --- lan? Ta brezžična modemi delajo na 2.4GHz in 5.8GHz ter njihov vmesnik vrata ethernet 100mbps.The obseg tega modemov je do 75km in antena je povezano z njim. Navedite metode za pošiljanje / prejemanje podatkov z njimi z mikrokrmilniška sistem.

Morate biti narobe - razpon 75km? Vmesnik mora biti naravnost naprej 802,3 MAC - predvidevam .... [Npr - modem je treba videti kot PHY]

prepričan .. večina modemov WLAN ponuja pregleden IOW IP ip bridge zato poskusite vsako ETH projekt npr ethernut ali web51. Jaz bi tudi dvom o obsegu ... espacialy z integriranimi antenami in dovoljeno erp 20dbm

S 100 M hitrostjo prenosa podatkov, območje je bolj verjetno, da bo največ 75 m najboljši primer. 802,11 naprave z 10 M hitrostjo prenosa podatkov do 10 dBm moči redko iti 75 m, razen če so na dveh stavbe vrhovi brez ovir med njimi.

Lahko imaš severel km povezavo, vendar morate upoštevati nekaj pogojev: neposredna antene externel visinity veliko erp; 0) Videl sem hop s 26 antenami BDI z razdalje 7km abt v 2.4GHz 802.11b (10Mbps), na vzrok imate + 46dbm erp, ki je veliko veliko več, kot je dovoljeno

pri 2,4 GHz pathloss za 1 km je okoli 99dB, podvojitev razdalje izguba povečala za 6 dB. Torej, za 75 km je izguba okoli 141-147 dB. 75 km je malo več. Po mojem mnenju s pravnimi ERP in 20-30 dBi antene ni povsem izvedljivo. pozdrav, Al

Lahko najdete več informacij na w * w.wilan.com o ultima 3 modems.They pdf imajo na svojih modemov. Ampak moj namen ni območje, želim vedeti, je možno, da vmesnik mikrokrmilniška z njimi in pošiljanje / prejemanje podatkov s tem brezžični modemi? Kako?

Trdijo, 10/100 BaseT povezavo podatkov. Trdijo, da ta izdelek deluje na 802,16 protokolov. Da bi vam informacije o tem, kako bi sistem deloval. Njihov razpon do številke so za prostor. Vsi izdelki, ki so za stavbe, bo veliko bolj omejene. Ground val je zelo attenuative na teh frekvencah.

še enkrat .. Uporabite lahko katero koli ip projekt sklada z MCU ... morate poslati TCP ali so UPD paketni vaš prvi MCU krovu IP naslov vašega druge plošče MCU. brezžičnih modemov bo naredil ostalo za vas .. bodo most vaš IP omrežjih ... zadeva preklic

lahko imaš severel km povezavo, vendar morate upoštevati nekaj pogojev: neposredna antene externel visinity veliko erp; 0) Videl sem hop s 26 antenami BDI z razdaljo cca 7 km v 2.4GHz 802.11b (10Mbps ), na vzrok imate 46 dBm ERP, ki je veliko veliko več, kot je dovoljeno
Ive naredil povezavo z 40km z 24dBm posodo in yagi UDA, 2,4 GHz, 802.11b 11Mb s kakovostjo 50-60%! Bil sem z uporabo Linksys Wireless most na obeh koncih! Asena 8)

do Asena: Včasih sem linksys tudi .. ni problem za daljše razdalje tudi .. vendar sem potrebovala zelo visoko zanesljivost ... dobro svetuje: linksys je prehod na počasnejši spped prezgodaj .. IOW, da je še vedno dober signal, vendar se odloči za zmanjšanje hitrosti .. tako onemogočite auto nadomestne; 0)

Ali obstaja brezžični modem s hitrostjo 10Mbps podobno wilan dolgo giblje? (Nad 15 Km)? (Ne mension dovoljenje za uporabo) glede

prepričan .. lahko uporabite booster (pa), za ojačanje signala ... poglej za npr linksys stran wsb24

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back