VGA Splitter

G

gladiss

Guest
Vsak od hav vezja za VGA splitter?Rabim 1-2 alkiliranja, torej, hočem povezati 2 monitorje v enem CPU.

Budhy hvala, šele jaz že hav to shematičen in del ni na voljo v Indiji, tudi to ne bo delovalo v visoki resolucijah ...Vsaka nadaljnja pomoč??

Hi gladiss,Circuitry na tej shematičen Zdi se, da v bistvu kup tranzistorjev PNP v konfiguraciji Partizan oddajnik.

"Težko dobiti", deli so verjetno tiste z več čipi tranzistorji.Predvidevam, da lahko poskusite, da jih nadomestili z diskretnih tranzistorji podobne značilnosti.

Tudi z Google iskanje ecg2322 številko dela, sem našel nekaj koristnih nasvetov.

Lahko naredite nekaj več raziskav o zadevi "Googling", in celo pogumno poskusite nadomestiti quad tranzistorji, ki ga nekateri za splošno rabo majhnih signal tranzistor, ki jih lahko kupite, kjer živite.Vezje Zdi se, da najverjetneje zelo nekritično in morajo sodelovati s katero koli običajno splošno deli namen.

Glede problema z visoko resolucij: Verjetno se desno - bandwidth je morda ne zadostuje za zelo visoke resolucije.Vendar, naloga je enaka: Buffering rezultatov.Morda bi potrebovali nekaj dobrega za visoke hitrosti, OP-Amps za video aplikacije.Hmmm ...Nimam neposrednih predlog v mojih mislih samo zdaj.Žal mi je.Morda pogled na uporabo ugotavlja od družb, ki op-amperov.

- Ted

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back