vezje design

F

firsttimedesigning

Guest
Zato sem poskušal povezati obračanjem ojačevalnik z integratorjem, vendar integrator izhod pride ven čudno.gre za 2M voltov ...

Prva faza je obračanjem ojačevalnik ...
Druga faza je napetost pufer ...
Tretja faza je integrator ...

integrator deluje sam po sebi pa, ko sem povezan z izhodno pufra napetosti, to doesnt opus.

R1 = R2 = R3 = 100 ohmov
C = 100n F

prosim povej mi, kaj sem naredil narobe ... hvala ....
Oprostite, vendar morate prijavo na ogled te priloge

Mislim, da upor vrednosti prenizke.Poskusite z najmanj 1k, bolje 10kOhms.

Ker ( ) vnos inverter in integrator je priključen na ozemljitev, vhodno impedanco inverter in integrator so le 100 ohmov.
Torej, če vhodna napetost je 5V toka od opamp rezultatov bi bilo 50mA, kar je precej nad največjo trenutno za splošno opamps namen.Izhodni tok bi bil omejen na nekaj približno 20mA, za splošno opamp namen, in izkrivljajo signal.

Prav tako, navedite kakšne vrste opamp ga uporabljate.Z realno opamp, izhodne napetosti bi povečal na približno Vcc ali Vee.Ampak idealni model napetost, lahko poveča za stalno.Uporabite pravi model opamp.

Z integrator, če uporablja konstantno napetostjo na vhodu, izhodne napetosti se bo povečal v času - saj povezuje s časom.Izhodno napetost bo omejena na okoli Vcc ali Vee.Ponavadi integrator je initialized in uporabljajo periodicaly, saj lahko vključijo offset in nasičena.

Put visoko upor (1-10MOhms), vzporedno z kondenzator za omejitev dobiček na DC.

Kakšna je vloga varovalnega tukaj?

najlepša hvala za odgovore ...
Poskušal 10k ... še vedno doesnt delo ... to mi daje nazaj istega rezultata ...
imam rad dal veliko upor vzporedno z kondenzator ...
Vendar sčasoma imam dati prizadevanje, da bi to vezjih in drugih vezja v čipu ...
visok upor 1M ohmov verjetno ne bo mogla vgraditi v čip ...
jaz sem z uporabo napetostno krmiljeni napetostni vir za model op-amp,
Tako se lahko amp op misel kot idealno op-amp ...

katero koli drugo idejo, zakaj vezja doesnt opus?
jaz pošteno dont zaslužiti to ...

Mislim, da lahko uporabite idealno amp za potrditev tega tokokroga.Mislim, da bi delo normalno.zato morate preveriti vaše amp.če dc točke amp'input ni normalno, to vezje ne uspe.

poskusite dati VCVS praktično vrednost dobička (ne preveč, kot so neskončnosti) in poskusite.dati okoli 1000-20000

1: žica povežete do tal je pravica povezati šele, ko so shematično / - napajalnik, tako da, če imate samo pozitivne energije, rezultati morajo biti napaka

2: ko daješ vnos integrator sami.je delo dobro?Če je odgovor da, morda izhod pufra dajejo napako statično delo točke, če ne, prosimo, preverite vaše integrator
firsttimedesigning napisal:

Zato sem poskušal povezati obračanjem ojačevalnik z integratorjem, vendar integrator izhod pride ven čudno.
gre za 2M voltov ...Prva faza je obračanjem ojačevalnik ...

Druga faza je napetost pufer ...

Tretja faza je integrator ...integrator deluje sam po sebi pa, ko sem povezan z izhodno pufra napetosti, to doesnt opus.R1 = R2 = R3 = 100 ohmov

C = 100n Fprosim povej mi, kaj sem naredil narobe ... hvala ....

ja, neposlušnosti je premajhna.Jaz raba neposlušnosti 100K

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back