Verilog E-knjige

M

Mhamed

Guest
Živjo
Sem nov uporabnik verilog načrtovanje in jaz sem poskušal najti dobro e-knjigo od začetka do konca.Preveril sem edaboard UP / Downlopad vendar se zdi, ne od njih so primerni za mene.koli kakšno idejo?
hvala

Samir palnitkar VERILOG HDL bok je tam forum in thomas moorphy (--- od VERILOG) verilog descrption strojne jezika je tam .. check it ... v

EDA knjige / upload / download..okkkk

Poglej za "Verilog HDL: Guide to Digital Design in Sinteza, Second Edition" v EDA E-knjige Upload / Download oddelek ...

Zelo dobro za namenjeni pridobivanju novega znanja.Ta koncentrat od samega začetka pokazali, da je jezik usmerjena proti modeliranje strojne opreme, od vrat na ravni načrtovanja, do Dataflow programski in vedenjske oblike.Ne nered s temno abstraktnih konceptov, na začetku, ampak pustite, da 2. del knjige (Advanced Verilog teme).So precej dosti primerov, in vsak poglavja imajo nabor vaj.

Poleg knjige, boste potrebovali vsaj Verilog simulator.Veliko je mogoče najti, ki so brezplačni.Ne smejo imeti vsi zvonovi in piščalka komercialnih sims ModelSim podobnega, vendar še vedno dovolj za učenje.

jaz šele življati downloaded njih, vendar ne zelo hitro guid.Hotela sem knjigo, ki me je naučil verilog veri hitro.Našel sem jo, in dodal, da so za druge.kot uvod v verilog.(Peter Nyasulu)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back