Vdd / tla povezavo v mešanih krog

J

John Xu

Guest
Hi, Imam vprašanje za mešane vezje signal. Smo oblikovanje 155M omejevanja ojačevalnik, ki je sestavljen iz kaskadnega ojačevalnikov in izhod buffer.We zdravljenje kaskadni ojačevalnike kot analogni del in izhodni buffer kot digitalni del, saj deluje kot trenutno stikalo. Za izolacijo presluh iz preklopni izhod buffer, smo namenjeni dveh transakcij za analogni del in digitalni del, ločeno. Ampak jaz nimam pojma, za Vdd / tla povezava za trenutni vir ptat, ki zagotavljajo referenčni pristranskosti tok (~ ua) za rep tok (16mA) pufra izhod. Kaj menite Vdd / fround tega ptat trenutni vir je povezati? Analogni Vdd / GND, ali digitalni Vdd / gnd? Ali namenjen drugo Vdd / gnd za ta del? Hvala vnaprej

Jaz bi krma izhodni buffer iz digitalnega Vdd preko RF-zaduši (skoraj, kot če ste jo ustvarili ločen Vdd) in povezati nekaj ločitve kape na obeh straneh RF-zaduši, in uporabo kot digitalni tleh GND .. (Ob predpostavki, da so analogni in digitalni razlogov, povezanih nekje ..) S spoštovanjem, IanP

[Quote = IanP] Jaz bi krma izhodni buffer iz digitalnega Vdd preko RF-zaduši (skoraj, kot če ste jo ustvarili ločen Vdd) in povezati nekaj ločitve kape na obeh straneh RF-zaduši, in uporabo kot tla digitalno GND .. (Ob predpostavki, da so analogni in digitalni razlogov, povezanih nekje ..) S spoštovanjem, IanP [/quote] ptat trenutni vir je del output buffer, zagotavlja, da pristranskost izhod buffer.But je anlog krog. Hočem vedeti, svoje Vdd / gnd biti povezana z digitalno Vdd / GND ali analogni GND Vdd /, ki je za več fazah faze amp? Smo skrb, če je priključen na digitalno Vdd / GND, ptat trenutni vir bo vplivala preklapljanje hrupa buffer. Ampak, če connedtd na analogni Vdd / GND, mi ni prepričan, če bo to poslabša isolatiion od preslušavanja. Mi lahko kdo pomaga?

lahko kdorkoli pls. dajte mi nekaj nasvetov???? Hvala vnaprej

kolikor jaz vem ... Vdd in GND tako za analogne in digitalne, je isto, dokler Vdd enake vrednosti .. če to ni nekaj vplivanje SCT je potrebno. Analog arhitektura manupulate Vdd, da delovanje na primer razširitev Digital ga uporabljajo za visoko in nizko oznako, če je vaš design še vedno uporabljajo transistor Mislim, da je ok

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back