valovod z režami antena simulacijo, s-parametri, ki ne ustreza

S

sloty

Guest
Jaz sem poskušal simulirati 7-sloted valovodu antenna.for zamahom 9-11 GHz.i sem že dober zaslužek od 14 dB.but ko sem ubral S-parametri, ki jih ne ujemajo z theory.how lahko najdem tekmo ? obeh koncih valove i opredeljena kot dve pristanišči. prisrčno pomoč hvala

halo pls upload u file je lahko povezana z veliko stvar, in če u uporabo papir, ki ga pripisujejo preveč

i am pritrditev moje HFSS datoteko in papir, ki jaz sem poskušal simulate.kindly mi pomaga. hvala sloty

1) Kako ste prišli 14dB dobili, ko ni nobenega sevanja polje? 2) jaz bi ga en velik sevanja polje in mesto PEC reži valovodnega znotraj tega polja.

Hej videl vaš HFSS datoteko. Niste dodeli katero koli material to zakaj vaš dobili različne rezultate. Tudi za sevanje, pridobili vzorec, morate vstaviti polje sevanja ali kroglo, ki vam bo pomagal pri izračunu dobička. Vse najboljše:)

Hvala vsem za moje videnje datoteke. Za izračun Gain i bili vključeni, da Rad meja. Če katera koli od rešili valovodu antene odprte datoteke ali tutorial na reži, antene, vljudno upload hvala

poskusite to povezavo [url = http://www.swan-soft.com/] SWAN-SOFT najboljša izbira za mobilne naprave, radar in satelitske telekomunikacijske sisteme. [/url]

seno lahko kateri koli organ mi predlagamo, kako izmeriti odmevajo Dolžina režo vtaknil anteno valovoda, z uporabo HFSS programske opreme

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back