Vaje za HFSS v9 ali Ansoft Designer

Odšel v delavnico pred nekaj meseci in se srečal fanta, ki je začela HFSS Tutorial off eBay je pred nekaj meseci ... je napisal nekaj strokovnih HFSS. Tip je rekel, da je vredno $ 20,00 ZDA ga je dobil za ... imela veliko praktičnih primerov in nasvetov / trikov za HFSS v9 in up. Kdo ve, te vaje ... Poskušal sem videti na eBay, vendar niso doživeli kotacijo.

Rabim votlino filter design tutorial za HFSS, imam navodila, vendar pa je le en primer in ni dovolj, prosim, če lahko kdo pomaga!

Vsakdo ima kakšno idejo, kako poenostaviti simetrična struktura? Hvala ...

Lahko vsakdo spodbuda mi vaje za približno Ansoft HFSS Maxwell 3D please.I začeti na novo. In prosim, če kateri koli organ, da projekt, o negativnih materialov indeks z uporabo HFSS Maxwell pleaseeee me poslali? moj email: muharremkaraslan@yahoo.com Najlepša hvala

hi .. morem vedeti, kje dobiti vse vaje, povezane z Mikrotrakasta dipola antena? hvala

Iščem HFSS tutorial, kjer je razloženo, kako zagnati simulacijo, ko delate z velikimi modeli (6 metrov, na primer). Ali kdo ve, tutorial o tem?

v eda obstaja veliko vaje, vendar ne bi smeli imeti opozarja, da jih prenesete v edaboard tip iskanja HFSS boste našli številne dobre nasvete, trike in nekaj vaj imam HFSS knjigo, če želite morem mail

[Quote = romio], ga lahko dobite iz te povezave: h ** p: / / crm.51eda.com/book/pcb/Ansoft/E009_hfss_v9.2.rar so anice dan [/quote] ne morem prenesti tega file. Če želite prenesti to datoteko uporabniško ime in geslo potrebujete. Vsakdo ima uporabniško ime in geslo za to spletno stran? hvala. [Size = 2] [color = # 999999] Added po 4 minutah: [/color] [/size] [quote = helio1972] i vas nasvet, da vidim to URL h ** p: / / www.edaboard.com/ftopic157258 . html [/quote] najlepša hvala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back