V 1-2minutes plug spet bo usb dela, zakaj?

Q

quan228228

Guest
imamo čip, ki se uporablja za zajemanje podatkov iz senzorja.

Čip deluje, če ne povezati s senzorjem.Ko se povezujejo nekatere senzor, 1. čas plug ne bo delovala.Toda v 1-2minutes plug spet bo USB dela.

To je zelo čudno.

Ali lahko kdorkoli dal nekaj nasvetov.
Hvala vnaprej!

/ David

Živjo
Ker je to USB IP, je treba na FPGA krovu, kot je ur v testni fazi, moram jaz pravilen?

usb, ki dela s hitrostjo ur, mislim, katera naprava HS ali FS?

Koliko ur skrb za ponastavitev začetnega stanja ...Jaz sem ob predpostavki, da ur dela na napravi strani ...tj ur za izvajanje naprave ..Dodano po 38 minutah:In če ur dela na HS ... šele ček to jasno

ob upoštevanju ur napravo napaja self.n reči u so povezani USB kabel za gostitelja pristanišča (pomeni, cpu usb pristanišče v preprostih besedah), tako da tu ur initail reset od gostitelja pride v sliko (jaz sem ob abt začetno reset betn gostitelja n naprave), tako da le preverite stanje Cvrčati.u bi lahko načrtovani državni stroj z ustreznimi časovnimi ..... tukaj čas je zelo imp .... tako glede na uro freq u odloči pravem času .....

Mislim, da to pomaga u. ..

S spoštovanjem.

Hvala.
Vem, kaj misliš.Sumite, da usb proces odkrivanja ni uspelo.To je vidik.

Naj vam predstavim več informacij o testiranju.Imamo dve vrsti paketa.eden ima 100 zatiči, ki ima 64 zatiči.100-pin čip deluje pravilno.pa 64-pin čip bo odkrita po zaporednih priključujete dvakrat (srednja povezavo USB kabel za gostitelja-pc).

Ne morem sliko, če čas je narobe, zakaj je 64-pin čip se odkrije po drugi čepi noterHvala vnaprej.

/ David

Živjo,

Ali delaš na FPGA?Vi ste nakladanje, da je ip v FPGA?ali uporabljajo ASIC, 64 pin ic in ic 100 pin?

Glej, če imate namen, da usb ip, in potem ste na testiranje, da FPGA, potem je to vrsto postopka za odkrivanje prihaja na sliki ..... Zdaj pa, zakaj sem rekel to, ker smo s katerimi se srečujejo isto težavo, kot ste se soočajo z .... ...

Torej, če imate namen, da ip šele ček časovnimi med napravo in K KJ gostovanja - KJ - KJ .......

Sedaj vaš paketi --- Obstajajo lahko mogoč da je 64 pin paket ima drugačen čas torej, da je od 100 pin ...tako, da je treba preveriti ... to je moja ideja ......

Vijay c.

Zdaj smo testiranje ASIC čip.

Strinjam se s tabo.Moj prijatelj je rekel, da je povezana s proizvodnjo.Morda.

Hvala za nasvet.Jaz bom dvojno check it./ David

vcnvcc:

Smo rešili problem.Razlog za to je, da je en vhodni pin od 8051, so plavajoče.Inženir PCB našel.

Kaj pa tvoj.Upam, da to pomaga.

/ David

Kaj je bilo s katerimi se soočajo design problem, Initial čas našega usb ip ni bil pravilno.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back