usb nadzor z uporabo VISA RAW LABVIEW in PIC18F4550 FIRMWARE

A

ABDULLAH701

Guest
Pozdravljeni, sem v razvoju usb vmesnik z pic18f4550 z mikro c, ki samo in izklop LED in da dobro deluje z Visual Basic, vendar, ko sem poskusil LabVIEW VISA RAW kot kontrolni program vezje ne odzove Poskušal sem vse primere v Ni spletni strani USBRawBulkMain, USBRawControl, interruptusb. I worte moja lastna in rezultat je bil enak ne rsponse. I izvaja korake čarovnika za ustvarjanje inf in vidim, da naprava deluje pravilno s strojno opremo in manager in iz meritev in avtomatizacije okno. Ima kdo enostavno VISA LabVIEW RAW program in firmware za pic18f4550, da samo in izklop LED, ki deluje in mi hodi na pravi poti. Včasih sem firmware z datoteko mpusbapi.dll z LabVIEW in sem dobil odgovor od vezja, vendar se zdi, da usb vizum surova je bolj zanesljiv, sem priloženo deskriptor datoteke in LabVIEW datoteka spoštovanjem,

Pozdravljeni, sem v razvoju usb vmesnik z pic18f4550 z mikro c, ki samo in izklop LED in da dobro deluje z Visual Basic, vendar, ko sem poskusil LabVIEW VISA RAW kot kontrolni program vezje ne odgovorim Poskušal vse primere v Ni spletni USBRawBulkMain, USBRawControl, interruptusb. I worte moja lastna in rezultat je bil enak ne rsponse. I izvaja korake čarovnika za ustvarjanje inf in vidim, da naprava deluje pravilno s strojno opremo in manager in iz meritev in avtomatizacije okno. Ima kdo enostavno VISA LabVIEW RAW program in firmware za pic18f4550, da samo in izklop LED, ki deluje in mi hodi na pravi poti. Včasih sem firmware z datoteko mpusbapi.dll z LabVIEW in sem dobil odgovor od vezja, vendar se zdi, da usb vizum surova je bolj zanesljiv, sem priloženo deskriptor datoteke in LabVIEW datoteko S spoštovanjem,
, če deluje v meritev in avtomatizacije pomeni .. naj bi delovala v LabVIEW ... tako pls preverite protokol ... ur strojne opreme je ok

i govoril o podatkih, ukaz u, ki od LabVIEW .... preko usb ..

v skladu s firmware i poslali reprt if (== 2 Read_buffer [0] == 2 & & Read_buffer [1] == 2 & & Read_buffer [3]) in pošiljanje podatkov v pristanišče B PORTB = Read_buffer [2], zato sem uporabo CONTROL OUT s pufrom ARRAY OD (0 do 3) POSLATI POROČILO 2 2 2 IN PODATKI 255

USB okvir za PIC18, PIC24 & PIC32

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post doda na 16:47 ---------- Previous post je bil ob 16:45 ----------</span></span>
[url = http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=2680&dDocName=en537044] USB okvir za PIC18 , PIC24 & PIC32 [/url]

I uporabo PIC18F4550 Imate projekt, pripravljen za delo?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back