Uporaba Spectro

S

srivatsan

Guest
Živjo,
Nimam pojma kako simulacijo vezja s Predosjećaj.Je to podobno vodenje začinilo uporabljate kodo namesto z uporabo netlist iz Kadenca ali karkoli?I lahko ustvari netlist iz Cadence (SpectreS).Kako lahko uporabljam za Spectro?kakšne spremembe v oblikovanje modela so potrebni?Prosim odgovor.
Hvala.
srivatsan

Kje lahko naložite brezplačno Spectro?Hočem, da preuči to programsko opremo.Hvala

Lahko bežiš od Predosjećaj Analog Umetnik z izbiro Predosjećaj (ne spectreS) simulatorja.

Lahko vodijo v Spectro Cadence s vmesnik ali pa uporabite ukaz "Predosjećaj vaše netlist ', da bi sistem deloval.

Moral bi iskanje v Googlu, da bi našli dobro učenje za vas vprašanje.

Moram reči, da so tako veliko o tem.

Če še vedno ne morete najti, samo povej mi.

Bom naložite Tutorial za vas!

Prosimo pošti in prav tako bi rad vedel obliki modela datoteke za nmos in pmos (bsim3v31) kot Predosjećaj lahko razumejo.hvala
srivats

u lahko narediš simulacijo od analogni umetnika. skrbel o vašem tech datoteka nastavitev in knjižnico settings.since Kadenca je zelo velik orodje z veliko vprašanj skrbeti.

s spoštovanjem
amarnath

No, sem tekel spectreS becoz i bi lahko vedel, kako nastaviti modelsin ustrezne oblike pravilno.Podobno, če lahko po modelu format primer za Predosjećaj simulator.Vem, kako se dela z Cadence, vendar ne z vzorci formatov ....
srivatsan

bi lahko nekdo upload allmodels.scs (ali nam poveste, kje dobim od reči TSMC tehnologije), ker Predosjećaj uporablja za te modele.Jaz ne bi mogla ustvariti it (čeprav bi moral biti sposoben) iz glavnega menija.hvala.

Mislim, YD boljšo uporabo Predosjećaj in hspice skupaj storiti ur simulacije.in. ukrepov je zelo koristno

Spectro ni soloosnovi simulator.To; je vdelana v Cadence Analog Artist.To je bolje, da to storite s Kadenca

po vašem shcematic morate preveriti za napake ... če ni napak .. nadaljuje ...
kliknite na Ade .. nekatere pop up bo prišel ... od tam izberete simulator .... po tem obremenitev modelov ........ proizvodnje, ki bodo izbrane analize ..... ...... . netlist ustvariti in voditi ................

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back