Uporaba insert_pads ukaz v DC

S

sam536

Guest
Ali koli delal na DC z ukazom insert_pads?. Izgleda zastarel 2007,03. Vse pripombe ... Mimogrede i želite vstaviti io blazinice na ravni netlsit. Pozdravljam vse vaše vhode / primeri / skripte, če mi lahko podpora ... rabim pomoč pri JTAG vstavljanje in BSD uporabo. Če kdo delal na tem, pls povej mi, .. New vložitvijo Boundary skeniranje .. Regards, Sam

Zdaj se bo IO pad dodati v postavitev programske opreme, če nisem narobe. V preteklosti smo izvleček digitalno vezje nato mesto IO blazinice v nekaterih postavitev programske opreme. Tako je insert_pad DC nikoli ni bilo koristno.

Hai Stari, poskusite to komentarji link-knjižnico = target_library = sc-cadence.db )---- je odvisen od orodja za branje f VHDL.rtl/arbiter.vhd--------- Odvisno od tega, če u uporabo Verilog set_port_is pad vstavite blazinice Verilog out_single-bit = true napisati-f Verilog-output gste / razsodnik op.v quit

Hi phutanesv, lahko preverite insert_pads ukaz ne obstaja v DC v trenutni različici (2007,03)?. Ko sem se potrudil pa pravi, neveljaven ukaz. Regards, Sam

hi vse telo, imam vprašanje: zakaj vstavite pad v dc? zakaj jih ne bi instantialized v vašem top oblikovanju ravni?

Spremenite svoj RTL in vstavite blazinice tam in povezave v knjižnico. To je več, bolje in učinkovit način kot u dont želite optimizirati, ne pa po prisilnih in analizo oblikovanja

Mislim, da so PADS vedno ustvaril primer z rokami v Verilog Coding. V DC-FPGA, lahko uporabite set_port_is_pad ... samodejno vstavite blazinice.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back