Treperenje injectino v sinewave v Kadenca

D

dkumar

Guest
halo vsi,

Rabim do uporabe Sinusni val z nekaj znanih Treperenje v enem od mojih raziskovalne teme.Jaz sem Cadence uporabljajo za simulacijo in i vsin uporablja za generiranje Sinusni val vendar ni možnosti dodajanja Treperenje zanj.Ali obstaja način morem rit Treperenje za Sinusni val dobim obrazec "analogLib" vsin celico?Ali obstaja kakršen koli drug način, s katerim bom lahko injicirajte približno Treperenje v Sinusni val.

Jaz hoteti uvaževati vi pomagali in hvala lepa.

hvala
-Dkumar

dkumar wrote:

...
Ali obstaja način morem rit Treperenje za Sinusni val dobim obrazec "analogLib" vsin celico?
Ali obstaja kakršen koli drug način, s katerim bom lahko injicirajte približno Treperenje v Sinusni val.
-Dkumar

hvala za odgovor,

je verilog-A model v URL-ju je vse za kvadratni val.Videl sem, da prej in ne na skript uporablja Sinusni val proizvodnje.

Poskušal sem spreminjanje skript, vendar niso mogli priti na Treperenje v Sinusni val.

hvala.

-dkumar.Doda po 17 minut:hi še enkrat,
i celo poskusil vhdl vco poiskati Treperenje v sinewave proizvodnje na vco.vendar, ko sem zemljišče očesa diagram vidim čisto z izhodno frekvenco enako kot centra i pogostnosti, določene v primer nepremičnine.

lahko prosim povej mi, kako lahko uporabim vco uvesti Treperenje.

hvala še enkrat.

dkumar wrote:i celo poskusil vhdl vco poiskati Treperenje v sinewave proizvodnje na vco.
vendar, ko sem zemljišče očesa diagram vidim čisto z izhodno frekvenco enako kot centra i pogostnosti, določene v primer nepremičnine.lahko prosim povej mi, kako lahko uporabim vco uvesti Treperenje.hvala še enkrat.

živjo

Pravzaprav nisem.Ne vem kako naj to storim modulacije stvar v parameter okno vsin.
Vidim, da obstajajo nekatere možnosti, kot
1) FM modulacije in pogostnost
2) AM modulacija indeks in frekvenco in fazo

Ampak nisem prepričana, kako uporabljati te in kako bodo ti daj mi nekaj Treperenje v generiranom Sinusni val.Nekatera pojasnila o izkoriščanju teh dobiti Treperenje inducirane sinewave bo veliko pomagal.

hvala in iščem odgovor.

dkumar wrote:

Ne vem, kako uporabljati te in kako bodo ti daj mi nekaj Treperenje v generiranom Sinusni val.Nekatera pojasnila o izkoriščanju teh dobiti Treperenje inducirane sinewave bo veliko pomagal.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back